JOVANA JEREMIĆ PLAČE BEZ PRESTANKA, TUGA JE RAZARA! Voditeljka doživela emotivni slom, ćerka ne želi da je gleda u suzama više!

Autor:

Zabava

12.09.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić priznala šta je tišti.

JOVANA JEREMIĆ PLAČE BEZ PRESTANKA, TUGA JE RAZARA! Voditeljka doživela emotivni slom, ćerka ne želi da je gleda u suzama više!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je javno otkrila da se suočava sa teškim emotivnim izazovima i da je poslednjih nedelja neprestano u suzama. Ova iskrena ispovest privukla je pažnju javnosti i izazvala veliki broj reakcija.

Jovana je istakla da je razlog njenih suza lične prirode, ali nije želela da otkriva detalje iz svoje privatnosti. Ipak, hrabro je podelila sa javnošću da se suočava sa teškim trenucima i da je to uticalo na njen emotivni balans.

- Ćerka mi je poželela da prestanem da plačem, jer često plačem u poslednje vreme iz nekih privatnih razloga. Ali ja ponosno nosim svoje tuge, kao ordenje na štiklama i ne dam da se one vide, nego koristim da moja umetnost bude na još većem nivou. Jer nema velikog umetnika bez velike tuge - priznala je Jovana Jeremić u emisiji "Premijera".

 

 

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić nedavno je doživela dramatičan događaj tokom letovanja u Crnoj Gori, koji je mogao imati fatalne posledice.

Dok je uživala na plaži i čitala knjigu, Jovana je iznenada obuzela jaka vrućina. U pokušaju da se osveži, skočila je u more, ali ubrzo je osetila snažan bol u grudima i počela da se guši. Srećom, njen bivši suprug, Vojislav Milošević, bio je u blizini i brzo reagovao. Izvukao ju je iz vode i hitno prevezao u bolnicu, gde su joj lekari dijagnostikovali blaži oblik infarkta.

- Doživela sam blaži oblik infarkta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi - prisetila se Jovana, te dodala:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

 

- Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu - dodala je ona za "Svet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading