STIGLE STRAVIČNE VESTI O POKOJNOM BORI ĐORĐEVIĆU! Pravo iz bolnice saopštena informacija njegovom prijatelju, on pao u OČAJ!

Autor:

Zabava

11.09.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Bore Čorbe momentalno ugasio telefon i nestao!

STIGLE STRAVIČNE VESTI O POKOJNOM BORI ĐORĐEVIĆU! Pravo iz bolnice saopštena informacija njegovom prijatelju, on pao u OČAJ!

Foto: E-stock, Shutterstock

Muzičar Dejan Cukić, duboko potresen smrću svog prijatelja Bore Đorđevića, prvi put se oglasio javno nakon ovog gubitka. Emotivnom objavom na Fejsbuku, Cukić je otkrio da je bio preplavljen emocijama i nije se osećao spremnim da javno govori o legendarnom rokeru. 

- Priznajem da sam prošle srede, kada sam čuo vest, isključio telefon i sakrio se od svih medija... izvinjavam se novinarima, oni samo rade svoj posao, ali nisam se osećao ni spremnim ni pozvanim da govorim o tako složenoj ličnosti kao što je bio Bora... - rekao je Cukić.

Cukić je istakao da je Bora bio izuzetno složena ličnost, čija je muzika ostavila neizbrisiv trag na domaćoj sceni. Njihova dugogodišnja prijateljstvo i saradnja ostavili su dubok trag u Cukićevom životu, te je ovo bio težak gubitak za njega i celu muzičku zajednicu. Svojom emotivnom objavom, Cukić je pokazao duboko poštovanje i ljubav prema svom prijatelju Bori Đorđeviću, ostavljajući prostor za sećanje na divne trenutke provedene zajedno.

Republika

Foto: ATA Images

Dejan Cukić

 

Na večni počinak rokera je ispratila porodica, verni prijatelji i saradnici, koji su se poslednji put oprostili od njega. Ubrzo nakon što je sahranjen, Borina supruga Dubravka Đorđević nije se dugo zadršavala na grobu, jer je bila velika gužva. Međutim, kako Republika saznaje, ona je u tajnosti posetila njegov grob, kako bi tu nasamo provela neko vreme.

- Borina supruga je drugačija. Srce joj je napuklo na pola kada je Bora preminuo, ali nije mogla dugo da se zadržava na groblju. Na stotine ljudi je bilo na sahrani, svi su na kraju vikali i pevali njegove pesme, a ona je sve vreme plakala. Na kraju je podigla glavu i samo se u pratnji obezbeđenja okrenula i otišla svojim putem - navodi izvor iz Čačka za Republiku koji je poznavao Đorđevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading