AU, MIJA, ZAŠTO NAM TO RADIŠ?! Pevačica (40) pokazala SAVRŠENO IZVAJANU FIGURU - tračice kupaćeg jedva obuzdale BUJNE OBLINE!

Autor:

Zabava

12.09.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva bombetina!

AU, MIJA, ZAŠTO NAM TO RADIŠ?! Pevačica (40) pokazala SAVRŠENO IZVAJANU FIGURU - tračice kupaćeg jedva obuzdale BUJNE OBLINE!

Foto: Privatna arhiva

Mia Borisavljević je naša popularna pevačica koja već godinama nosi titulu jedne od najzgodnijih pevačica domaće javne scene. Pevačica ima 40 godina i majka je dve devojčice, a ne krije da naporno trenira kako bi postigla i zadržala atraktivan izgled.

U skladu s tim, nedavno je objavila fotografiju na kojoj nosi crni kupaći kostim. Gornji deo sa lančićima ispod grudi mamio je uzdahe usecajući se u Mijine obline. U opisu objave Mia je napisala motivacionu poruku.

- Ako se raduješ tuđoj sreći, onda će tvoja biti još veća - stajalo je u opisu objave.

Odnos prema ishrani

Kada je reč o ishrani, Mia Borisavljević ističe važnost doručka, koji smatra najbitnijim obrokom tokom dana. Ona nikada ne preskače doručak, jer smatra da je potreban kako bi podigao energiju tokom dana. U slučaju da ogladni pre ručka, Mia obično pojede bananu ili šaku badema. Za ručak često odlazi do svog omiljenog restorana ili naručuje hranu, dok se za večeru opredeljuje za laganu salatu. Pevačica ističe važnost redovnog unosa obroka i savetuje da se obroci ne preskaču.

Mia Borisavljević svojim primerom i savetima o ishrani i vežbanju inspiriše mnoge, a njen posvećen pristup održavanju zdravog načina života doprinosi njenom besprekornom izgledu.

Mia Borisavljević je primer kako posvećenost vežbanju i pravilnoj ishrani mogu rezultirati vitkom linijom i zdravim izgledom. Njeni saveti o ishrani i redovnom vežbanju mogu biti inspiracija mnogima koji teže zdravijem načinu života. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading