"TREBALO JE VIŠE DA ME TUKU" Anđela Veštica prvi put o PORODICI koja ju je POVREDILA: Nisu bili fer i korektni, ZAPALILA sam kuću! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska zvezda "Onlifensa" otkrila šokantne detalje iz privatnog života!

U prvoj epizodi druge sezone popularne emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je starleta i kreatorka sadržaja za odrasle na platformi "OnlifensAnđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost, a tiču se njenog i te kako zanimljivog života koji je neretko glavna tema domaćih medija.

- Iskreno da ti kažem, mene moji roditelji nisu mnogo kažnjavali. Tukli me jesu, verovatno kao i većinu dece, ali me nisu kažnjavali, što mislim da im je možda greška. Trebali su više - smeje se Anđela, te otkriva da je jednom prilikom zapalila deo kuće:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđela Veštica u emisiji "Lično sa"

- Sećam se da sam zapalila kuću figarom! Koristila sam tada mamin uvijač za kosu kao mikrofon, htela sam da pevam i budem pevačica. Međutim, kada sam završila svoj perfomans, ostavila sam upaljen figaro na stolici. Sve je izgorelo! I stolica, i pola kuhinje zajedno sa njom.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđela Veštica u emisiji "Lično sa"

Kako kaže, srce joj je neretko bilo slomljeno, kako od strane emotivnih partnera, tako i od članova porodice.

- Uh, srce mi je zaista dosta puta bilo slomljeno... Što od strane bliskih ljudi, da ne kažem porodice, što od strane partnera. Od partnera najviše, naravno, ali definitivno dosta puta. U porodici je malo drugačije, nije u pitanju konkretno jedna osoba, ali mislim da svi oni kad se skupe zajedno u celom svom životu nisu bili baš fer i korektni prema meni - ističe Veštica u emisiji "Lično sa" na Republika TV i dodaje da joj je "pola države" na blok listi:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđela Veštica u emisiji "Lično sa"

- Ja ne dozvoljavam pljuvanje po meni, tako da na blok listi mi je pola države! Nemam problem sa komentarima, niti me to vređa, ali zašto bih dala nekom pravo da u*erava moje društvene mreže? Idi, brate, sam sebi ostavljam ružne komentare! Čim vidim negativan komentar, ja to blokiram da se ne bi ponavljao.

Zvezda "Onlifensa" je progovorila i o svojim plastičim operacijama i estetskim zahvatima, a kako kaže, lista je podugačka.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđela Veštica u emisiji "Lično sa

- Radila sam sve i svašta! Radila sam grudi četiri puta, vadila sam mast iz raznoraznih delova tela i stavljala to u zadnjicu, radila sam glutealne implante... Smatram da sam jedino pogrešila što se tiče lica, nije trebalo da uradim toliko stvari, ali što se tiče tela, tu se ništa ne kajem. Mene malo zeza i kilaža. Dosta sam se ugojila u poslednje vreme jer imam problem sa štitnom žlezdom, i sada sve to izgleda kao da ima previše plastike. Meni je potrebno da izgubim deset kilograma i onda sam kao lutkica, što bi rekla Miljana Kulić. Linija do savršenstva - smeje se Anđela i otkriva da je za sve svoje korekcija iskeširala cifru u iznosu jednog stana:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđela Veštica u emisiji "Lično sa"

- Nije garsonjera! (smeh) Definitivno je tu više novca, jedan stan sigurno. Ali, znaš kako... Ja na to ne gledam kao neko bacanje para, već kao investiciju da od sebe napravim nešto što će privuću pažnju. Time što sam privukla pažnju, zaradila sam veliki novac, tako da se investicija isplatila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading