PROCURILE PROVOKATIVNE FOTOGRAFIJE ĆERKE VODITELJKE PINKA! Oko nje se muškarci otimaju, a jedan detalj posebno privlači pažnju!

Autor:

Zabava

12.09.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njenoj lepoti niko ne može da odoli.

PROCURILE PROVOKATIVNE FOTOGRAFIJE ĆERKE VODITELJKE PINKA! Oko nje se muškarci otimaju, a jedan detalj posebno privlači pažnju!

Foto: Printscreen

Tanja Rađenović

Tanja Rađenović, voditeljka emisije "Dnevnik" na televiziji "Pink", uspešno balansira između svoje javne karijere i privatnog života. Iako retko deli detalje o svom porodičnom životu sa javnošću, poznato je da je u skladnom braku sa suprugom Petrom, sa kojim ima dve ćerke - Teodoru i Anđelu.

Nedavno se saznalo da je starija ćerka, Teodora, uspešno završila studije u Francuskoj. Putem svog Instagram profila, Teodora često deli delove svog života sa pratiocima, otkrivajući svoj mladalački duh kroz slike izlazaka, šetnji, druženja i modne kombinacije koje plene pažnju.

 

Tanjin suprug, Petar, retko se pojavljuje u javnosti, a o njihovom privatnom životu malo toga je poznato. Ipak, na Tanjinom Instagram profilu mogu se pronaći slike koje svedoče o njihovoj srećnoj i skladnoj ljubavi.

Tanja je nedavno otkrila da je ostvarila san sa suprugom - otvaranjem malog hotela na moru. Ovaj poslovni poduhvat predstavlja važan događaj za njihovu porodicu i predstavlja ostvarenje njihove dugogodišnje želje.

Pored uspešne karijere, Tanja vodi računa o svom izgledu i otkrila je da redovno posećuje estetičare. Ističe da je važno održavati izgled, ali ne menjati lični opis, te da tretmani koje koristi imaju za cilj očuvanje njenog lica i mimike. Dodaje da je nega kože spolja i iznutra važna, ističući važnost održavanja prirodne lepote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading