PRVA SLIKA KAĆE ŽIVKOVIĆ SA SINOM: Prizor topi srca, svi gledaju šta mu je obukla! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.09.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivan prizor pevačice koja je nedavno postala mama!

PRVA SLIKA KAĆE ŽIVKOVIĆ SA SINOM: Prizor topi srca, svi gledaju šta mu je obukla! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Katarina Živković

Folk pevačica Katarina Živković nedavno je postala majka, a javnost je prvi put imala priliku da vidi fotografiju sa njenim sinom, Stefanom. Kaća se inače retko oglašava na društvenim mrežama, a ovo je bio prvi put da je pokazala javnosti svoju sreću i naslednika.

Naime, na objavljenoj fotografiji, Živkovićeva se sa bebom uslikala dok joj leži na grudima. Međutim, pevačica mu je sakrila lice, a svi su primetili da dečak nosi bodi na kojem piše: "Ja volim mamu i volim tatu". Ova fotografija oduševila je mnoge pratioce pevačice, koji su iskazali svoje oduševljenje i uputili brojne čestitke.

Republika

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković sa sinom Stefanom

Podsećanja radi, Katarina Živković se početkom septembra oglasila na društvenoj mreži Instagram gde je objavila preslatku fotografiju sa zekama i brojem jedan u plavoj boji, uz poruku da je njen sin napunio mesec dana. Nakon toga, podelila je i prvu fotografiju Stefana - njegovu ručicu, uz emotivnu poruku u kojoj izražava svoju ljubav prema sinu.

- Danas sam napunio mesec dana... - poručila je ponosna mama nedavno, te nastavila:

Sve rođendanske svećice, u kasne sate molitve, deteline sa četiri lista, sve na jednu želju otišle... Tebe srećo moja, tražila sam ja od Boga. Dečače moj mali, ti si puzla koja fali, da se cela slika sklopi, da ko nikad život volim. U jednom telu srca dva, ostvarenje je mnoga sna - poručila je ponosna mama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading