MISTERIOZNA CEDULJICA NA GROBU BORE ĐORĐEVIĆA! Rokerova ŽENA u tajnosti ostavila PORUKU sa rečima koje JEŽE DO KOSTIJU

Autor:

Zabava

11.09.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika saznaje, Dubravka je u tajnosti posetila grob Bore Čorbe!

MISTERIOZNA CEDULJICA NA GROBU BORE ĐORĐEVIĆA! Rokerova ŽENA u tajnosti ostavila PORUKU sa rečima koje JEŽE DO KOSTIJU

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages, Prva/Printscreen

Borisav Bora Đorđević, frontmen rok grupe "Riblja čorba", preminuo je u 72. godini, što je izazvalo tugu i šok širom regiona. Bora Čorba, kako su ga svi znali, bio je hospitalizovan u KBC Ljubljana zbog hronične opstruktivne bolesti pluća, s kojom se dugo borio. Sahanjen je u subotu, 7. sepbrembra, u rodnom Čačku na lokalnom groblju, i to u Aleji zaslužnih građana koja je tog dana i otvorena.

Na večni počinak rokera je ispratila porodica, verni prijatelji i saradnici, koji su se poslednji put oprostili od njega. Ubrzo nakon što je sahranjen, Borina supruga Dubravka Đorđević nije se dugo zadršavala na grobu, jer je bila velika gužva. Međutim, kako Republika saznaje, ona je u tajnosti posetila njegov grob, kako bi tu nasamo provela neko vreme.

- Borina supruga je drugačija. Srce joj je napuklo na pola kada je Bora preminuo, ali nije mogla dugo da se zadržava na groblju. Na stotine ljudi je bilo na sahrani, svi su na kraju vikali i pevali njegove pesme, a ona je sve vreme plakala. Na kraju je podigla glavu i samo se u pratnji obezbeđenja okrenula i otišla svojim putem - navodi izvor iz Čačka za Republiku koji je poznavao Đorđevića, te otkriva i šta je ostavila na njegovoj večnoj kući:

Republika

Foto: Republika

Grob Bore Đorđevića u Čačku

- Ona je ponovo posetila Borin grob, zajedno sa decom, ali se u jednom trenutku izdvojila i nasamo ostala kako bi popričala sa njim... Htela je taj jedan trenutak samo za njih dvoje, kao što su nekad pričali i smejali se, kada je sve bilo u redu... Velika je to tuga, ali šta da se radi. Kažu mi grobari da je navodno na grobu ostavila neku ceduljicu, valjda neki papirić sa nekim stihovima. Ne znam šta piše u poruci, ali siguran sam da su u pitanju reči zbog kojih bi i kamen zaplakao! Ipak je naš Bora bio ljudina...

Podsećanja radi, Bora Đorđević iz prvog braka ima sina Borisa, dok je ćerku Tamaru, naslednicu svoje bivše žene iz prethodnog braka, prihvatio kao svoju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading