NAŠA VODITELJKA POBESNELA: Prekipelo joj, ova stvar nervira sve Beograđane! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.09.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra se iznervirala zbog gužve u saobraćaju!

NAŠA VODITELJKA POBESNELA: Prekipelo joj, ova stvar nervira sve Beograđane! (FOTO)

Foto: Instagram-aleksandra.jeftanovic

Popularna voditeljka Aleksandra Jeftanović podelila je neprijatnu situaciju koju je doživela tokom vožnje. Voditeljka je pobesnela zbog gužve u saobraćaju, te se obratila pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Počinjem da gubim živce u saobraćaju, što znači da se prazne baterije sa godišnjeg odmora. Posebno me nervira domaća autohtona sorta vozača skupih automobila sa verskim oznakama na retrovizoru. Ali, nisam o tome želela da pričam, izveštaj od sinoć vas natenane čeka sutra. Jer vam i sada pišem sa parkinga - napisala je vidno iznervirana Aleksandra.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Aleksandre Jeftanović

Inače, malo ko zna da je Aleksandra rođaka Ognjena Amidžića. Ognjen je jednom prilikom objasnio njihovo srodstvo rekavši da je prababa iz Jeftanovića, kao i da su Aleksandra i on iz Šapca. Ovo srodstvo dodatno baca svetlo na njihovu porodičnu povezanost i nasleđene novinarske veštine.

- I danas sebe smatram prvenstveno Šapčankom, iako sam veći period života provela u Beogradu, jer sam u tom gradu sazrela i stekla neka važna saznanja o životu. Moje detinjstvo je bilo lepo, ušuškano, sigurno, sa tradicijom nedeljnog ručka, odlazaka u pozorište, čitanja knjiga. Mnogo vremena i ljubavi su baka i deka uložili u mene. Dok je baka svoju ljubav iskazivala preko hrane, deka je bio stub kuće i apsolutni autoritet. Nakon rata, u kojem je izgubio brata, oženio se mojom bakom i njih dvoje su pored svoje odgajali i decu dekinog brata. Bio je načelnik Uprave državne bezbednosti, penzionisan zajedno s Aleksandrom Rankovićem. Nikada nije mirovao. Imao je običaj da ustane ujutru, odradi jogu, uradi sve šta treba i onda i po dvadesetak kilometara vozi bicikl. Jednom rečju, muškarac starog kova - rekla je voditeljka i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show, Instagram

Aleksandra je Ognjenova rođaka

- To poznanstvo ima izvesnu predistoriju. Naime, moj i Ognjenov deda su iz istog sela, a vezuje nas i staro kumstvo. Nas dvoje smo intenzivno počeli da se družimo u petom razredu osnovne škole. On je već tada bio šmeker, jedan od četvorice glavnih mangupa u našoj generaciji. Sećam se da ga je interesovao sport. Bavio se rukometom, bio je duhovit, radoznao i dobar dečko - rekla je Jeftanovićeva o Amidžiću za portal "Ekapija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading