VOJU NEDELJKOVIĆA UNIŠTILA SMRT MAJKE: Dok palim sveću...

Autor:

Zabava

13.09.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre pet godina je izgubio životni oslonac!

VOJU NEDELJKOVIĆA UNIŠTILA SMRT MAJKE: Dok palim sveću...

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj Voja Nedeljković prošao je kroz tešku životnu situaciju pre pet godina kada je izgubio svoju majku, koja je bila njegov veliki životni oslonac. Njena smrt ostavila je dubok trag u njegovom srcu, a Voja i danas oseća bol gubitka. Na svojoj Instagram stranici, voditelj je podelio potresnu poruku u kojoj je istakao da je prošlo pet godina od njenog odlaska, ali da se njena prisutnost i dalje oseća u njegovom životu. "Pet godina je prošlo i uvek dok palim sveću kroz glavu mi se vrati misao 'neko je tu i kad nije'. Jedna je majka", napisao je Voja.

Podrška javnosti

Voja Nedeljković nije krio svoju tugu i otvorenim pismom na društvenim mrežama pokazao je svoju ranjivu stranu. Mnogi fanovi i kolege pružili su mu podršku i reči ohrabrenja u komentarima ispod objave. Njegova iskrenost i hrabrost da podeli svoja osećanja naišli su na veliko poštovanje i empatiju javnosti.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Vojina bol za majkom ne jenjava

Snaga kroz sećanja

Gubitak najbližih osoba može biti izuzetno težak za svakoga, a Voja Nedeljković je javno iskazao svoju emotivnu vezanost prema majci. Kroz svoje javno obraćanje, voditelj je pokazao da sećanja na voljene osobe mogu biti izvor snage i inspiracije, ali i da proces tugovanja može biti dugotrajan i zahtevati emotivnu podršku.

Voja Nedeljković je kroz svoju javnu objavu o gubitku majke pokazao svoju snagu, ali i ranjivost. Njegova iskrenost i otvorenost su podstakle mnoge da razmisle o važnosti ljubavi, podrške i prihvatanja emotivnih izazova. Njegova poruka ovažnosti majčinske ljubavi ostaje snažna i dirljiva, podsećajući nas da je ljubav večna, bez obzira na fizičko prisustvo voljenih osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading