LOŠE VESTI ZA KARLEUŠU I DUŠKA! Njihova ćerka doživela neprijatnost u školi, snimak završio na internetu!

Autor:

Zabava

12.09.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nika Tošić otkrila kroz šta prolazi u novoj školi.

LOŠE VESTI ZA KARLEUŠU I DUŠKA! Njihova ćerka doživela neprijatnost u školi, snimak završio na internetu!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Deca javnih ličnosti često pohađaju privatne škole, a jedna od njih je posebno popularna među slavnima. Milan Kalinić je odlučio da svoju ćerku Teu upiše u istu školu koju pohađa i Nika, ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića. Ova škola, za koju roditelji mesečno izdvajaju više od 400 evra, prilagođena je deci koja teže ostvarenju na različitim poljima, što uključuje i tri različita programa u gimnaziji.

Nika je nedavno podelila svoje iskustvo sa prvim danom u novoј srednjoj školi putem video-snimka na društvenim mrežama. Ona je istakla da joj se odeljenje čini neprijatnim i da je teško uspostaviti komunikaciju sa vršnjacima. Takođe, izrazila je nezadovoljstvo uniformom koju srednjoškolci moraju da nose, ističući da joj se boje uniforme ne dopadaju i da se oseća kao "Štrumf".

- Updejt za srednju školu. Krenula sam u srednju školu i sad ću vam reći kakvo mi je iskustvo dosad bilo. Evo, nije mi se svidelo uopšte, odeljenje, kao razred je tako neprijatan. Hoću da se sprijateljim s nekim, i evo na primer, ja dodam kao na primer, gde si pre išao u školu i oni mi kažu nebitno gde...I, neprijatna tišina, ja još nešto da dodam, ako već nema ni ona drugarice, hajde da se sprijateljim. Ljudi ovde nisu socijalni.. - ispričala je Nika u video-snimku kroz kakve probleme prolazi u odeljenju u kom je.

 

Na red je došla i uniforma koji srednjoškolci u toj školi moraju da nose, a koja se Niki nikako ne sviđa.

- Zašto je neko smislio da nam ovakve boje bude uniforma? Kakva je ovo boja, šta se uklapa uz ovo? Šta se slaže uz ovo? Ništa! Hajde da je svetla boja, izgledam kao Štrumf! - rekla je Nika iskreno u snimku koji je brzo postao viralan na TikToku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading