NASTRADALI NAVIJAČ NIJE BIO U JUŽNOM FRONTU: Evo kojoj frakciji grobara je pripadao

Autor:

Sport

13.09.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je dug navijački staž uz voljeni Partizan.

NASTRADALI NAVIJAČ NIJE BIO U JUŽNOM FRONTU: Evo kojoj frakciji grobara je pripadao

Foto: Starsport

Vođa jedne od Partizanih navijačkih grupa Boban V (51) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u prepodnevnim časovima na Autoputu Beograd - Niš na Begaljičkom brdu.

Čime je ova vest dospela na samu tribinu zavladao je muk. Samo retki pojedinci, koji su očigledno poznavali dobro nastradalog Bobana počeli su da se opraštaju od njega, ali i da iznose informacije o njegovom, očigledno, bogatom navijačkom stažu.

- Boban je juče popodne poginuo. Bio je u grupi Alkatraz. Prvobitno je bio u grupi Čuvari časti - napisao je jedan od korisnika društvene mreže X, a usledile su poruke saučešća.

Prvi rezultati istrage govore, vozač je izgubio kontrolu nad autom i sleteo sa puta, međutim zvanični detalji o samoj saobraćajnoj nesreći i uzroku koji ju je prouzrokovao za sada nisu dostupni javnosti. Ipak, ovakvi tragični događaji podsećaju na važnost bezbednosti u saobraćaju i neophodnost poštovanja propisa radi sprečavanja sličnih incidenata.

Po nalogu tužilaštva, telo stradalog je odmah poslato na obdukciju kako bi se utvrdile tačne okolnosti i uzrok nesreće. Očekuje se da će rezultati obdukcije pružiti više informacija o ovom tragičnom događaju.


Nesreće poput ove duboko potresaju zajednicu i podsećaju nas na krhkost ljudskog života. Nadamo se da će istraga pružiti odgovore o uzrocima ove saobraćajne nesreće i da će se preduzeti mere kako bi se slični događaji ubuduće sprečili. Ovaj događaj takođe ističe važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa kao ključnih faktora u očuvanju bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading