POBEDNICA ZADRUGE PONOVO KOD DOKTORA! Usledila najveća promena do sada, procurila PRVA fotografija!

Autor:

Zabava

12.09.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić se odlučila za novu korekciju.

POBEDNICA ZADRUGE PONOVO KOD DOKTORA! Usledila najveća promena do sada, procurila PRVA fotografija!

Foto: Shutterstock, ST/B. Jovanović

Jedna od najpoznatijih učesnica rijalitija "Zadruga", Iva Grgurić, koja je osvojila srca publike svojim šarmom i harizmom, nedavno je odlučila da napravi veliku promenu. Naime, ona je rešila da uradi estetsku korekciju svog osmeha i to je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, tačnije putem Instagrama.

Uzbuđena zbog svoje nove transformacije, pobednica "Zadruge" je objavila novu sliku na kojoj ponosno pokazuje svoj blistavi osmeh. Uz fotografiju je napisala emotivnu poruku u kojoj je izrazila zahvalnost prema svom stomatologu koji joj je pomogao da ostvari svoj san o savršenom osmehu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Iva Grgurić

 

Kako je istakla u opisu slike, odluka o promeni osmeha nije došla iznenada, već je bila pažljivo promišljena i dugotrajna. Uz podršku stručnjaka, ona je odlučila da krene u ovaj korak koji će joj doneti dodatno samopouzdanje i osmeh o kojem je oduvek sanjala.

Nakon što je objavila sliku sa novim osmehom, društvene mreže su bukvalno eksplodirale od pozitivnih reakcija njenih fanova. Mnogi su izrazili divljenje zbog hrabrosti koju je pokazala, ali i oduševljenje zbog krajnjeg rezultata.

Ova promena zuba je samo jedan korak u nizu budućih planova Ive Grgurić, koja je odlučna da nastavi da radi na sebi i svojoj karijeri.

Republika

Foto: INSTAGRAM.COM

Iva Grgurić

 

Podsetimo, nakon raskida s mladim preduzetnikom Nemanjom Petoševićem Iva je navodno ponovo zaljubljena, a radi se takođe o uspešnom biznismenu, kojeg starleta još krije od očiju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading