NAJPOŽELJNIJI PEVAČ NA ESTRADI je suprug Mie Borisavljević! Evo zbog čega ŽENE OTKIDAJU ZA NJIM! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

12.09.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Grujić je primer kako istrajnost, rad na sebi i posvećenost mogu da dovedu do značajnih promena i uspeha, kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

NAJPOŽELJNIJI PEVAČ NA ESTRADI je suprug Mie Borisavljević! Evo zbog čega ŽENE OTKIDAJU ZA NJIM! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Bojan Grujić je pevač koji je postao poznat široj javnosti kao emotivni partner pevačice Mie Borisavljević, sa kojom ima dve ćerke.

Međutim, pre nego što je postao prepoznatljiv kao partner poznate pevačice, Bojan je svoju popularnost gradio učešćem u nekim muzičkim takmičenjima.

Promenljiva sudbina na muzičkim takmičenjima

Grujić se takmičio u "Pinkovim zvezdama" gde se nije naročito proslavio, a slično iskustvo imao je i u takmičenju "Zvezde Granda" pre 16 godina. Iako se takmičenja nisu završila preteranim uspehom i slavom, Bojan je nastavio da radi na svom muzičkom i ličnom razvoju.

Promena izgleda i imidža

Jedna od primetnih promena u Bojanovom životu jeste promena izgleda. Kako sam ističe, za njega je put ka trenutnom izgledu bio naporan i zahtevao je mnogo truda. Bojan je priznao da je u vreme kada se takmičio u "Zvezdama Granda" bio mršav, sa samo 70 do 80 kilograma. Međutim, danas je njegova figura daleko od te slike, a promenio je i frizuru, te pustio brkove i bradu.

Transformacija i popularnost

Iako je izgled bio samo jedan od faktora na putu ka uspehu, mnogi su primetili Bojanovu transformaciju i složili se da je danas jedan od najpoželjnijih muškaraca na estradnoj sceni. Sam Grujić je istakao da se sve to desilo prirodno, ali da je put ka savršenstvu zahtevao veliki napor.

Pored toga, Grujić često objavljuje slike sa svojim ćerkicama, te time često otopi sva ženska srca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading