PUCALI U ALEKSANDRU NIKOLIĆ: Završila u kandžama DROGE I KRIMINALA, golu je šibali kaišem - JEZIVA ISPOVEST LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zadruga

13.09.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite 8" otvorila dušu i progovorila o traumama!

PUCALI U ALEKSANDRU NIKOLIĆ: Završila u kandžama DROGE I KRIMINALA, golu je šibali kaišem - JEZIVA ISPOVEST LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: Printscreen/Pink TV, Shutterstock

Takmičari "Elite 8" sinoć su dobili priliku da se predstave publici i ispričaju situacije koje su im obeležile život. Među prvima je svoju životnu priču podelila Aleksandra Nikolić, koja je otvorila dušu voditeljki Ivani Šopić, cimerima i publici.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić otvorila dušu Ivani Šopić

- Čime se ponosiš - upitala ju je voditeljka.

- Ponosna sam što sam postala majka, imala sam jako tešku trudnoću i jedva sam izdržala porođaj. Ona mi je sve na svetu. Ponosna sam i što sam izašla iz sveta krimimala i droge, ne znam ni kako sam izašla. Pobedila sam sebe u svim mogućim porocima, sve sam videla u životu - ispričala je Aleksandra, pa progovorila o teškim životnim situacijama.

- Nisam ponosna na to što sam trpela jako fizičko i psihičko nasilje, sigurno snosim te posledice. To je verovatno ta moja impulsivnost, Ivan je rekao prvog dana da imam neku traumu. Ne dam više na sebe, tukli su me, pucali u mene i visila sam sa trećeg sprata. Ne znam zašto sam to sebi dozvolila - nastavila je ona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jeziva ispovest Aleksandre Nikolić šokirala sve

- Je l' si se ti našla u toj situaciji ili si sama bila učesnik - pitala je voditeljka.

- Živim sama od 16. godine, potrošila sam pola miliona evra i nemam ništa. I dalje sam podstanar. Ušla sam mlada u vezu sa čovekom koji se bavio kriminalom, imao je 13 dela iza sebe. Nisam se toga plašila i dobijala sam batine, jer nisam ćutala. Uzeo bi kaiš, skinuo bi me golu i tukao me je, dok se skoro ne onesvestim. Bila sam nezaštićena, nisam nikome govorila to i nisam mogla da odem, jer je to bio neko mnogo moćan. Njega su ubili kad sam imala 23 godine - odgovorila je Aleksandra.

- Jako sam ga volela, ubedio me je da sam te batine zaslužila. Pitala sam ga zašto to radiš, on je umeo da plače Verovatno je imao neki poremećaj. Bio je stariji 20 godina od mene, ali našli smo se. Nekad čovek ne može da ode, mlad si i bojiš se. Da sam to rekla roditeljima, završilo bi se loše. Kad su njega ubili, svi su počeli da pričaju svašta, ali niko mi nikad nije rekao ništa u lice. Govorili su mi da sam se spasila, ali patila sam deset godina za njim. Ljudi mi kažu da sam jaka žena, ali ja mislim da sam slaba - istakla je, pa zaključila:

- Bila sam u vanbračnoj zajednici sa prijateljem od 15 godina, ali kad smo dobili dete, to se promenilo. Otišao je sa drugom ženskom na Ibicu, a meni je govorio da sam debela kao trudnica i da ću crći od raka zbog nervoze. Bio je manipulator, nismo ni u kakvim odnosima. Proganja me šest godina, ne znam ni kako ću da ga se rešim. Čim sam rekla da dolazim ovde, pretio mi je nekim slikama i snimcima, ali briga me. Želim mu sve najbolje, ali on meni ne - govorila je.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić uspela da se izdigne iz situacije

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

ASTRA Akcija protiv trgovine ženama - SOS telefon 011 785-0000, 065 3347-817, dostupan 24h Evropski broj za nestalu decu 116-000

Incest trauma centar - SOS telefon 011 3441-737, 011 3861-332, dostupan 24h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading