MARIJI ŠERIFOVIĆ OTAC NJENOG DETETA PRETI TUŽBOM! Nikako ne sme da prekrši dogovor, pevačica u strahu!

Autor:

Zabava

12.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šerifovićeva otkrila razlog skrivanja oca svog sina!

MARIJI ŠERIFOVIĆ OTAC NJENOG DETETA PRETI TUŽBOM! Nikako ne sme da prekrši dogovor, pevačica u strahu!

Foto: instagram/@serifovic

Poznata srpska pevačica Marija Šerifović nedavno je otkrila razlog zbog kojeg nikada nije javno otkrila identitet oca svog sina Maria. Šerifovićeva je istakla da je reč o "strašnom dasi" poreklom iz Evrope, ali da zbog ugovora ne sme da otkriva njegovo ime.

- On je strašan dasa, Evropejac, ali ne smem da govorim o tome zbog ugovora, jer jednog dana možda neko ovaj intervju prevede i da me tuže za 10.000 dolara, a možda i više - ispričala je Marija Šerifović i nastavila:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović

 

Pevačica je istakla zahvalnost ljudima iz svog kruga koji su sačuvali ovu tajnu, naglasivši da je očuvanje takvih privatnih informacija u današnje vreme zaista retkost. Njena iskrenost i otvorenost o ovoj temi naišla je na različite reakcije javnosti, ali je svakako pokrenula diskusiju o privatnosti javnih ličnosti i njihovih porodičnih odnosa.

- Ja sam želela da se zove na slovo M i eto. Iskreno, ja se zahvaljujem ljudima iz mog kruga što su ćutali, prijateljstva se gaje i neguju i takvu stvar čuvati u današnje vreme, u današnje, to zaista nema cenu i pokazali su mi da su pravi prijatelji - izjavila je ona u emisiji "Amidži šou".

Ova izjava izazvala je veliku pažnju javnosti, a mnogi su se zapitali o kome bi moglo biti reč. Iako je publiku intrigirala ovom izjavom, Šerifovićeva nije otkrila više detalja o identitetu oca svog sina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading