GUŽVA ISPRED TEATRA ODEON, POZNATI SE SJATILI NA PRETPREMIJERU PREDSTAVE "LU!" Nezapamćeno interesovanje, traži se karta više!

Autor: M. Đ. / M. I.

Zabava

12.09.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret 30 godina postojanja Pinka, vlasnik i direktor Pink Media Group Željko Mitrović najavio je brojna iznenađenja za domaću publiku.

 

 

Teatar Odeon sutra otvara vrata za svoje nestrpljive posetioce. Premijera autorske predstave Željka Mitrovića "Lu“ koja je zakazana za 13. septembar je rasprodata – a sledeći datumi kada će se “Lu” naći na daskama koje život znače, jesu 14. i 15. septembar, kao i 20. 21. i 22. septembar. Prodaja karata putem sajta teatarodeon.rs, kao i na biletarnici Teatra Odeon  je u punom jeku, a zainteresovanost prevazilazi sva očekivanja.

Više od godinu dana, Željko Mitrović sa svojim pažljivo izabranim timom i ansamblom glumaca i plesača je radio na pripremi svog prvenca, mjuzikla “Lu” koji je nešto sa čim se domaća publika još uvek nije susrela. 

Večeras je održana pretpremijera, a mi smo zatekli poduži red ispred Teatra. Ljudi su s nestrpljenjem čekali da saznaju na čemu je Željko Mitrović radio, a kako smo saznali, za predstavu se traži karta više. Na pretpremijeri smo imali priliku da vidimo i Olivera Mandića, Tanju Rađenović, Nataša Aksentijević i mnoge druge poznate "face", koji su podržali novi projekat, na kom je Mitrović vredno radio i pripremao sa odabranim timom.

 

- Ja sam pravoslavni hrišćanin, predstava je krajnje bogougodna. Ona ima elemente koji su višeslojni, kada bih opisao u nekom kontekstu koji bi morao da sublimira sve njene aspekte u nekoliko rečenica, rekao bih da je to bogougodna predstava sa otvorenim različitim pitanjima, o smislu i besmislu, o slobodnoj volji kao jednoj od značajnih kategorija i ljubavi, pošto je to na kraju dana jedna ljubavna priča. Još jednom da kažem, ona je u potpunosti bogougodna - otkrio je Željko nedavno i dodatno zagolicao maštu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading