JODŽIR ZAVRŠIO KOD DOKTORA! Procurio snimak sa klinike, fanovi ga zatrpavaju porukama!

Autor:

Zabava

13.09.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni influenser se odmah oglasio.

JODŽIR ZAVRŠIO KOD DOKTORA! Procurio snimak sa klinike, fanovi ga zatrpavaju porukama!

Foto: instagram.com/printscreen

Domaća javnost ne prestaje da bruji o Jovanu Raduloviću Jodžiru otkako se pojavila informacija da će biti novi učesnik rijalitija "Elita 8". Iako se do sada nije oglašavao na ovu temu, napokon je prekinuo tišinu, pa otkrio da nije fan ovakve vrste šoua i da se neće useliti na velelepno imanje u Šimanovcima, što je mnoge razočaralo.

- Kukala vam majka, vaše vizije da ulazim u rijaliti... Ne ulazim ni za kakve pare u rijaliti, kunem se u decu da nikada neću ući. Nemam ništa protiv rijalitija, ali to nije moj nivo, pokrećem neki svoj biznis - objasnio je Jodžir u novom videu.

Republika

Foto: Instagram.com/jodziir

Jovan Radulović Jodžir

Međutim, Jodžir se priprema za novi projetak na kom radi, što je otkrio u prethodnom snimku, a sada je osvanula fotografija, koja dokazuje da popularni TikToker ne zapostavlja ni fizički izgled, pa je odlučio da osveži svoje lice i "zategne" se.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovan Radulović Jodžir

Inače, Radulovićevi fanovi navikli su na klipove u kojima se pojavljuju svi članovi porodice, dok je njegova lepa, zgodna i markantna supruga Irena crnogorskoj javnosti je poznata i sa malih ekrana. 

Ona je televizijska novinarka, koja izveštava sa terena, a jednom priliom je Jodžir je otkrio kako je zapravo ta vanserijska lepotica zaprosila njega i to na veoma nesvakidašnji način.

- Irena je originalna i bez trunke foliranja, što je meni najbitnije, a danas je retko - opisao je Jovan ranije za medije čime ga je Irena osvojila, a onda šokirao:

- Zaprosila je ona mene, pozitivnim testom za trudnoću!

Irena je takođe jednom prilikom progovorila o suprugu i bračnom životu.

- Znamo se dugo, upoznali smo se još dok smo bili osnovci, jer su nam očevi dugogodišnji prijatelji. Uvek se šalim i kažem da je Jovan celi život zaljubljen u mene, ali nikad nije imao hrabrosti da mi priđe na taj način. Zajedno smo sedam, od čega u braku četiri godine. Relju smo dobili u vanbračnoj zajednici, a Irinu u braku - ispričala je ona za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading