SAOPŠTENA BOLNA INFORMACIJA NAKON SMRTI BORE ĐORĐEVIĆA! Istina tek sada dospela u javnost, rokera bi ovo RAZORILO!

Autor:

Zabava

12.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostala je neostvarena želja.

SAOPŠTENA BOLNA INFORMACIJA NAKON SMRTI BORE ĐORĐEVIĆA! Istina tek sada dospela u javnost, rokera bi ovo RAZORILO!

Foto: ST/Dragan Kadić

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, otkrila je do sada nepoznate detalje o svom radnom letu i novom singlu "Vatra i dim". Breskvica je otkrila da je iza nje veoma radno leto tokom kojeg je imala samo dva dana pauze. Radila je svaki dan, najviše u Crnoj Gori, što je bilo prilično naporno iskustvo. Ipak, mlada pevačica je istakla da je izdržala leto odlično i da joj prija to što svira sa bendom.

Međutim, posebno se osvrnula na smrt slavnog rokera, Bore Đorđevića, koja ju je veoma potresla. Breskvica je istakla da je on jedina poznata ličnost sa kojom nije imala priliku da se fotografiše, iako je to žarko želela:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđela Ignjatović Breskvica

 

- Bora je bio jedina poznata ličnost sa kojom sam imala želju da se slikam, ali nisam uspela nažalost - rekla je Breskvica u emisiji na televiziji K1, a potom otpevala Borinu pesmu "Kada hodaš”.

Inale, slavni roker Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, preminuo je 4. septembra u Ljubljani, a tri dana kasnije sahranjen je u rodnom Čačku. On je objavio više od 300 pesama, a tridesetak najpoznatijih obradio je u knjizi "Šta je pesnik hteo da kaže". Tu je opisao kako su nastajali njegovi čuveni hitovi. Umesto pogovora, na kraju svoje knjige napisao je:

- Teško joj je odrediti žanr. Može da bude zbirka priča, može da se tretira kao zbirka poezije jer se sve vrti oko pesama, ima tu i autobiografskih elemenata, eseja, svega i svačega. Najvažnije je da se vama dopadne, a ako se to dogodi, odmah pišem nastavak, odmah ću se latiti papira i olovke. J.... kompjuter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading