PARTNER KAJE OSTOJIĆ UHVAĆEN U PREVARI! Pevačica dobila fotografije izabranika sa drugom, pa rešila da se POIGRA sa njim tada!

Autor:

Zabava

12.09.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja Ostojić se žestoko osvetila dečku zbog prevare.

PARTNER KAJE OSTOJIĆ UHVAĆEN U PREVARI! Pevačica dobila fotografije izabranika sa drugom, pa rešila da se POIGRA sa njim tada!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Kaja Ostojić, koja je sinoć stupila u brak po četvrti put, otkrila je nedavno mnoge detalje o svom ljubavnom životu. Pored raskošnog glasa i velikih hitova, Kaja je otkrila i intimne detalje o svom privatnom životu, kao i zanimljive anegdote iz svoje karijere.

Kaja je otvorila dušu o svojim bivšim muževima, otkrivajući javnosti ko ju je prevario, a ko je prema njoj bio najbolji. Pevačica je otkrila da bi stavila tačku na ljubavni odnos samo u slučaju veleizdaje, ističući da je veoma važno da se oseća poštovano i voljeno. Takođe, Kaja je priznala da je doživela prevare od strane svojih partnera, izazivajući pažnju javnosti svojim iskrenim i otvorenim iskustvima.

Sa svojim emotivnim iskustvima, Kaja je podelila i neke neobične anegdote, poput situacije kada je "namestila paparaco" kako bi uhvatio svog tadašnjeg dečka sa drugom devojkom. Osim toga, pevačica je otvoreno govorila o teškom periodu kroz koji je prošla kao samohrana majka bez novca, nakon razvoda od bivšeg muža. Njena iskrenost i hrabrost u suočavanju sa izazovima su privukli pažnju publike.

Republika

Foto: Republika

Kaja Ostojić

 

- Dešavalo se, varali su me, ne bih da imenujem i pričam o bilo kome u tom kontekstu, ali doživela sam. Podalo mi je svašta na pamet u tim situacijma, ja imam Mesec u škorpiji, volim da se osvetim. Jednom dečku sam namestila paparaco da ga slikaju sa jednom devojkom koja mu je antireklama, ali se ta akcija završila polu neuspešno, nije ih lepo slikao. Rekla sam da ne mogu da se bavim time - rekla je pevačica za portal "Nova".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading