NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE: Znali smo da se zdravo hrani, ali ne i da to jede za doručak

Autor:

Sport

13.09.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole otkrio čime započinje dan.

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE: Znali smo da se zdravo hrani, ali ne i da to jede za doručak

Foto: RTS/printscreen

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković bio je gost je na RTS gde je govorio o raznim temama. Čuli su gledaoci i njegovi navijači mnogo toga o tenisu, uspesima, Olimpijskim igrama, rivalima, ali i otkrili neke njegove stavove, navike i želje.

Tako je Nole govorio o počecima, roditeljstvu, porodici, šta voli da čita i gleda, sa kim bi pre igrao u dublu, sa Nadalom ili Federerom, a dotakao se i svojih navika. Poznato je da najbolji srpski teniser ima dosta drugačiji jelovnik od onog na koji je prosečan Srbin navikao, što zbog sporta kojim se bavi, što zbog ne tolerancije na gluten, ali i zbog ubeđenja i navika. Tako je voditeljka Dragana Kosjerinaa pitala Đokovića šta je njegova preporuka za najbolji doručak, na šta je teniser dao vrlo interesantan odgovor.

Republika

Foto: printskrin

Zdravlje u čaši i flaši

- Voće, definitivno. I neka kaša - rekao je Novak.

Ovaj izbor je posebno zanimljiv s obzirom da se radi o sportisti koji se izlaže izuzetnim naporima tokom mečeva. Međutim, on je time potvrdio ono o čemu je mnogo puta pričao u medijima, da je njegova ishrana jednostavna i bogata namirnicama biljnog porekla, pre svega voćem i povrćem.

Takođe, poznato je da je poseban akcenat na zelenom smutiju koji pravi od puno voća, soka od jabuke, celera, nane, alga, spanaća i kelja. Tvrdi da je ovaj energetski napitak veoma ukusan, iako možda ne zvuči tako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading