NESTALA JEDNA OD NAJVEĆIH ZVEZDA DEVEDESETIH! Zamenila Kseniju Pajčin, pa NAPUSTILA estradu i zaposlila se kao SLUŽBENICA u banci (FOTO)

Autor:

Zabava

12.09.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako danas izgleda, samo je osmeh ostao isti!

NESTALA JEDNA OD NAJVEĆIH ZVEZDA DEVEDESETIH! Zamenila Kseniju Pajčin, pa NAPUSTILA estradu i zaposlila se kao SLUŽBENICA u banci (FOTO)

Foto: printscreen

Period devedesetih godina prošlog veka bio je obeležen žanrom dens muzike, a među brojnim muzičkim grupama koje su se tada istakle, jedna od najupečatljivijih bila je grupa Duck. Osnovao ju je Damir Radoičić, poznatiji kao Dača Duck, a prva pevačica u grupi bila je Ksenija Pajčin. Nakon Ksenijinog odlaska, u grupu je stupila Danica Bukilić, poznatija kao Coka, koju je publika brzo zavolela.

Međutim, Coka se nakon svih godina više ne bavi muzikom. Kako su preneli domaći mediji, ona je jedno vreme radila kao službenica u jednoj beogradskoj opštini, a trenutno radi kao bankarska službenica.

Republika

Foto: printscreen

Danica Bukilić Coka iz grupe Duck

- Lepo vreme koje je bilo nekada ne može se zaboraviti. Tako se stvaraju uspomene. Biću iskrena i neskromna još uvek uživam u mojoj "popularnosti", nekada se i sama iznenadim koliko ljudi pamti moj lik. Muzika će mi nedostajati dok sam živa, a iz tog perioda bih prenela mnogo toga u sadašnji život - izjavila je jednom prilikom Coka, koja se danas fizički potpuno promenila i više se ne prepoznaje na prvi pogled.

Naime, sada nosi kratku frizuru, ali njen prelep osmeh i predivne oči i dalje su njen zaštitni znak.

Podsećanja radi, grupa Duck je za vreme svog postojanja objavila sedam albuma i jednu kompilaciju pesama. Među najpoznatijim hitovima grupe Duck su se našle pesme "Pedro", "Kao stakleno", "Nemoj, Saša" i mnoge druge. Njihova muzika je ostavila dubok trag na muzičkoj sceni tog doba.

 

Inače, i Damir Radoičić se više ne bavi muzikom. Radio je kao konsultant velikih kupaca u poznatom lancu robnih kuća, da bi danas radio kao menadžer projekata u jednoj uglednoj kompaniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading