POBEDNICA 'ZVEZDA GRANDA' VEĆ POSTALA ČLAN ŽIRIJA! OVAJ POZIV mlada pevačica nije mogla da odbije!

Autor:

Zabava

12.09.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradi put uspeha i slave!

POBEDNICA 'ZVEZDA GRANDA' VEĆ POSTALA ČLAN ŽIRIJA! OVAJ POZIV mlada pevačica nije mogla da odbije!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca i Šejla

Pobednica 17. sezone takmičenja "Zvezde Granda", talentovana Šejla Zonić čija je mentorka u pomenutom takmičenju bila Svetlana Ceca Ražnatović, nedavno je imala čast da se pridruži žiriju emisije "Nikad nije kasno".

Foto: youtube.com/Tv Grand

Žika Jakšić

Poziv legendarnog Žike Jakšića nije mogla da odbije, te je sa osmehom i raspoloženjem zauzela mesto pored Saše Miloševića Mareta i pevačice Goce Lazarević. Pored muzičke akademije u Sarajevu, Šejla takođe ima i magistarski rad, što je čini najobrazovanijom zvezdom "Granda" koja će sa stručne strane ocenjivati nove veterane.

Izazovi u žiriju i nadolazeći singl

Mlada Šejla nije krila sreću i zadovoljstvo zbog prilike da se pridruži žiriju emisije "Nikad nije kasno", ali je istakla da će joj teško pasti da ocenjuje kolege koji su stariji od nje. Takođe je naglasila da će joj biti izazovno suzdržati emocije, s obzirom na teške životne priče pevača veterana koje će čuti u Žikinom šouu. Uprkos tim izazovima, Šejla je puna entuzijazma i optimizma, te je nedavno najavila svoj prvi singl za koji je i sama autor teksta i muzike.

- Nikad ne biste pogodili šta vam spremam i jedva čekam da čujete. Uskoro izlazi moja prva pesma - napisala je Šejla na svom Instagram profilu pre nekoliko dana.

Šejla Zonić je svojim talentom i angažmanom osvojila publiku "Zvezda Granda", a sada će svoje muzičko iskustvo i stručnost doneti u žiri emisije "Nikad nije kasno". Kako će se mlada pevačica snaći u ulozi sudije i kako će publika reagovati na njen prvi singl, ostaje da se vidi u narednim emisijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading