GALA SLAVLJE U DOMU FILIPA CARA! Bivši zadrugar sve fotografisao, evo zbog čega ima veliki razlog za sreću! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.07.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U međuvremenu, sukob između bivšeg zadrugara Filipa Cara i Aleksandre Nikolić ne jenjava, a najnoviji incident uključuje oštre reči i optužbe upućene putem društvenih mreža.

GALA SLAVLJE U DOMU FILIPA CARA! Bivši zadrugar sve fotografisao, evo zbog čega ima veliki razlog za sreću! (FOTO)

Foto: TikTok.com

Filip Car

Otac bivšeg učesnika rijalitija "Zadruga" Filipa Cara juče je napunio 75 godina, povodom čega se veliki zavodnik oglasio na društvenim mrežama. Naime, Filip je podelio fotografiju iz porodičnog doma na kojoj njegov otac pozira s tortom, a u društvo mu pravi unuk, sin Filipove sestre.

Poznato je koliko je Filip vezan za oca, što je i govorio nedavno u emisiji "Rijaliti rešetanje", a zbog njegovog zdravlja još mu teže pada što Aleksanda Nikolić neće da dovede ćerku Leonu u Hrvatsku.

Podsetimo, u međuvremenu, sukob između bivšeg zadrugara Filipa Cara i Aleksandre Nikolić ne jenjava, a najnoviji incident uključuje oštre reči i optužbe upućene putem društvenih mreža. Naime, Car je javno prozvao Aleksandru zbog snimanja lajva s njegovim navodnim neprijateljima, što je izazvalo žestoku reakciju i dodatno zaoštravanje odnosa između njih dvoje.

Foto: Instagram printsceen

Objava Filipa Cara na Instagramu

 


U svom obraćanju na Tik-toku, Filip Car nije štedeo reči dok je oštro kritikovao Aleksandru zbog njenih postupaka.

- Ne želim da opletem po tebi kako bi trebalo da opletem, a budeš li se tako cerila i kerila i tako sprdala i s tim ku*vetinama koje sam odavno pregazio... Neću da opletem po tebi jer ti ne želim negativu i da se loše osećaš, da to prenosiš na dete jer je blizu tebe i da radim bljuvotinu. Dosta nam se i ovako slade, na šta to liči, to je dno dna! Okružena devojka od Ane Spasojević do Mine Vrbaški, do svih sa kojima se družiš, sve sa mojim dušmanima i neprijateljima - rekao je u lajvu na Tik-toku, pa se obratio i Mini Vrbaški:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Filip Car

 

- Da jedna Mina kaže, prvo, s tim Zolom si se družila, sedela u kafiću kad si me dodala u tu grupu. Meni si se prvo javila, ne ja tebi. Da, sramota je s kim igra, od mojih bivših do ne znam koga. Ja ti, žvalo žvalava, želim da se ostvariš i kao žena i kao majka. Žvalo, kada vidiš da ljudi imaju probleme, zlo jedno istinsko i pokvareno, onda ne dodaješ ulje na vatru, nego ako si toliko dobra sa Aleksandrom, pozoveš, a ne javno da prezentuješ kao da smo se mi čuli, da sam te zvao kao da te hoću iska*ati, hrpo go*ana. Iz kog je ta kontejnera ispala, zaboravio sam da je živa, bože me oprosti - izjavio je Car, piše Alo.

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading