MIRJANA KARANOVIĆ POKAZALA GOLE GRUDI! Pogledajte, glumica u zanosu s MLAĐIM muškarcem!

Autor:

Zabava

29.07.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je režirala ostvarenje "Majka Mara", koje je, sudeći po trejleru, prepuno erotskih scena.

MIRJANA KARANOVIĆ POKAZALA GOLE GRUDI! Pogledajte, glumica u zanosu s MLAĐIM muškarcem!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Poznata glumica Mirjana Karanović objavila je trejler za svoj novi film "Majka Mara", koji potpisuje i kao reditelj. Glavni muški glumac je 35-godišnji pozorišni glumac Vučić Perović, koji u filmu tumači mladića od svega 28 godina koji uplovljava u vezu s Mirjaninim likom.

Film "Majka Mara" premijerno će biti prikazan 21. avgusta na Sarajevo film festivalu, a u njemu pored Karanovićeve i Vučića Perovića igraju Jelena Ćuruvija, Pavle Čemerikić, Boris Isaković, Jasna Žalica...

 

 

Trejler je prožet eksplicitnim scenama seksa, ali i prikazuje i potresne scene povezane sa tragičnim gubitkom deteta i nesnosnim bolom koji nosi lik Mare.

U središtu priče je uspešna poslovna žena čiji život iz korena menja iznenadna smrt sina jedinca. Kroz odnos sa mlađim muškarcem, ona pokušava da se suoči sa gubitkom i pronađe način da nastavi dalje…

 

 

Kada je 2021. projekat za ovaj film predstavljen na marketu 78. festivalu u Veneciji, među 57 odabranih projekata iz sveta, Mirjana Karanović je izjavila:

- Uglavnom, to vrlo ženski film - otkriva neke skrivene komore ženskog bića i nešto što, čini mi se u ovom muškom svetu može biti nekako neočekivano - rekla je glumica.

„Majka Mara“ nastala je prema elementima drame „Mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali“ Tanje Šljivar, a scenario za film, pored Mirjane Karanović, napisali su Maja Pelević i Ognjen Sviličić, u saradnji sa Srđanom Koljevićem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading