SAMOUBISTVO NA SNIMANJU FILMA "SUPERMEN!" Članica ekipe pronađena mrtva, stravični detalji teraju JEZU U KOSTI!

Autor:

Zabava

29.07.2024

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna tragedija na snimanju filma!

SAMOUBISTVO NA SNIMANJU FILMA "SUPERMEN!" Članica ekipe pronađena mrtva, stravični detalji teraju JEZU U KOSTI!

Foto: Shutterstock

Na snimanju novog filma "Supermen" u studiju Trilith, nedaleko od Atlante, desila se tragična smrt članice filmske ekipe. Kako je potvrdio The Hollywood Reporter, žena je pronađena mrtva u svom automobilu nakon očiglednog pokušaja samoubistva, preminuvši od prostrelne rane koju je sama sebi nanela.

Policija i bolničari su odmah reagovali na poziv sa snimanja filma "Supermen" i pronašli ženu mrtvu u njenom automobilu. Istraga je pokazala da nema sumnje u zločin, a incident nije povezan sa studijskim projektima koji su trenutno u toku.

Dokazi prikupljeni na mestu događaja nisu ukazali na sumnju u zločin, niti je incident povezan sa bilo kojim studijskim projektima koji su trenutno u toku, navedeno je u saopštenju.

Iz studija Trilith i predstavnici DC-ja nisu bili dostupni za komentar, ali je potvrđeno da najnoviji film o Supermenu, u kojem glavnu ulogu tumači Dejvid Korensvet, blizu je završetka produkcije.

U ovom filmu, publika će imati priliku da vidi legendarnog superheroja kako se bori da pomiri svoje vanzemaljsko nasleđe sa svojim ljudskim vaspitanjem. Ova nova priča o Supermenu sigurno će privući pažnju ljubitelja stripova i filmskih ostvarenja.

Tragedija na snimanju filma "Supermen" je potresla filmsku industriju, ali će produkcija nastaviti dalje, dok se istovremeno javnost i kolege opraštaju od članice ekipe koja je izgubila život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading