BRESKVICA SE SELI U RAJ: Na krovu bazen i zalazak sunca - evo gde će pevačica da živi sa svojim OSAM godina starijim dečkom policajcem (FOTO)

Autor:

Zabava

29.07.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Stanisavljević sve češće Anđelu Ignjatović prati na nastupima i brine se za njenu bezbednost.

BRESKVICA SE SELI U RAJ: Na krovu bazen i zalazak sunca - evo gde će pevačica da živi sa svojim OSAM godina starijim dečkom policajcem (FOTO)

Foto: Printscreen/RTS1

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica pokazala je u kakvom raju uživa sa svojim osam godina starijim dečkom, policajcem Nikolom Stanisavljevićem.

Naime, ona često deli objave iz svog doma, a sada je pokazala bazen koji se nalazi na samom krovu vile.

- Nema me toliko na Instagramu, a razlog je to što se uveliko selim! Naš raj! Zahvalna - napisala je ona u opisu Instagram priče, a bajkoviti prizor je oduševio mnoge.

Republika

Foto: printskirn instagram

Anđela Ignjatović Breskvica pokazala bazen na krovu vile

Breskvica, inače, svoju privatnost i momka ne eksponira toliko u javnosti, iako je on sve češće prati na nastupima i brine o njenoj bezbednosti.

Ipak, nedavno je progovorila govorila o odnosu sa svojim dečkom, te priznala da je spremna da se uda za njega i sa njim zasnuje porodicu.

Da li je njena selidba uvertira u sve ovo ostaje da ispratimo, u svakom slučaju, pevačica delove svoje privatnosti počinje da deli sa javnošću.

Podsjetimo, Anđela Ignjatović Breskvica je doskoro živela u jednom prigradskom naselju u Beogradu, a komšije baš i nisu imale reči hvale za nju..

 

- Zavisi kako je raspoložena, ponekad hoće da otvori prozor da se slikamo, a nekada ne. Ona tu živi, ali je retko možete videti da šeta ulicama u kraju - rekle su jednom prilikom pevačicine komšije za 24sedam.rs.

Inače, Breskvica je u javnosti ostala upamćena i po vezi sa Mihajlom Veruovićem Vojažom, a jedna od anegdota kada je mladi reper promovisao sok od breskve, prepričava se i dalje. Pošto je Vojaž novinarima izjavio da će Breskvici poslati sok, ako želi da ga proba, ona je odgovorila kroz smeh da je na posebnom režimu ishrane te ne može da pije sokove, već samo vodu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading