ČUVENI KOŠARKAŠ NAPRAVIO LOM U CENTRU BEOGRADA: Našem pevaču ostavio BOGATI BAKŠIŠ dok mu je pevao na uvce OVAJ hit! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Bobi Marjanović pokazao kako voli da uživa u noćnom životu!

ČUVENI KOŠARKAŠ NAPRAVIO LOM U CENTRU BEOGRADA: Našem pevaču ostavio BOGATI BAKŠIŠ dok mu je pevao na uvce OVAJ hit! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Boban Bobi Marjanović, trenutno član Hjuston Roketsa, nedavno je viđen u jednom poznatom restoranu u Skadarliji, gde je uživao u večeri uz muziku i pevanje. U društvu Saše Lazarevića, poznatijeg kao Kudra, Boban je uživao u atmosferi i nije odoleo da se pridruži pevaču na bini. Prepuštajući se trenutku, Marjanović je preuzeo mikrofon i zajedno sa Kudrom zapevao dobro poznati hit Nedeljka Bajića Baje "Ljubavnik".

Dok njihov kolega Boban Marjanović uživa u Beogradu, košarkaši Srbije nalaze se u Parizu i posvećeni su svojoj misiji - osvajanju medalje na Olimpijskim igrama. Tim koji predvodi selektor Igor Kokoškov daje sve od sebe da postigne uspeh na terenu i ponese ponos zemlje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Iako su fokusirani na sportska dostignuća, košarkaši su imali vremena da uživaju u različitim aktivnostima van terena. Njihova posvećenost i motivacija su na visokom nivou dok se takmiče u francuskoj prestonici.

Iako su razdvojeni geografski, Boban Marjanović i reprezentativci Srbije dele istu strast prema košarci i predstavljaju primer borbenosti i posvećenosti svojim navijačima.

U Beogradu i Parizu, srpski košarkaši ostavljaju trag svoje strasti prema ovom sportu, inspirišući generacije koje dolaze.

 

 

- Devojke volim, volim kad se maze, ja sam ljubavnik na duge staze - pevao je zajedno s Kudrom Bobi, a koliko se njihov duet dopao priusutnim, svedoči činjenica da su ih je publika nagradila gromaoglasnim aplauzom i bogatim bakšišom,koji je Bobi ostavio muzici.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading