NIŠTA OD SVADBE! Tanja Savić otkrila kako je tretira 11 godina mlađi dečko... Jedva je čekala da se uda za njega, a sada tvrdi da postoji nešto PREČE!

Autor:

Zabava

29.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica prvo planira koncert u Areni, pa tek onda venčanje sa Mukijem Bešićem.

NIŠTA OD SVADBE! Tanja Savić otkrila kako je tretira 11 godina mlađi dečko... Jedva je čekala da se uda za njega, a sada tvrdi da postoji nešto PREČE!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Tanja Savić i Muhamed Muki Bešić

Pevačica Tanja Savić, koja je već duže vreme u emotivnoj vezi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, nedavno je otkrila da je njen partner izuzetno pažljiv prema njoj i da joj ugađa u svemu.

- Sva se raspilavim. Ugađa mi u svemu. Pre toga nisam bila naviknuta na te tretmane, ali sam naučila da svaka žena treba da bude dama i treba dostojanstveno da traži pomoć od svog partnera, pa makar to bilo i da mi ponese torbicu, doda čašu vode. Baš me je razmazio - izjavila je Tanja za Blic.


Iako su ranije planirali venčanje, Tanja je sada otkrila da su pripreme za koncert u Areni prioritet, dok svadba može da sačeka.

Pevačica je istakla da je već počela da se priprema za koncert, te da je kupila traku za trčanje kako bi poboljšala kondiciju.

- Mislim da je najvažnije da sačuvam glas i negde da steknem tu kondiciju što se tiče vokala i fizičke aktivnosti - priznala je pevačica.

Ona je istakla i da je srećna što su je zavolele i mlađe generacije, te da se ne plaši da će je ugroziti novi izvođači.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tanja Savić uživa u ljubavi sa Mukijem koji joj je potpuno posvećen

Čak je izrazila spremnost da prisustvuje nastupu popularnog repera Desingerice.

- Vidim da sad mladi vole i Desingera. Oni idu iz krajnosti u krajnost, ali dobro to je naša omladina. Tu smo mi kao roditelji da ih usmeravamo ili podržavamo da nešto slušaju ili ne. Neko sam ko sluša sve i meni je to potpuno okej. Da li ću da slušam operu ili Desingera, meni je to okej, mojoj deci takođe - izjavila je pevačica.

Kada je reč o Desingerici kao konkurenciji, Tanja je istakla da ga ona podržava i da ne vidi njegov uspeh kao pretnju njoj.

- Mislim da je Desinger broj jedan u Srbiji što se tiče popularnosti. Mislim da je on svestan toga, koliko je digao prašinu svojim pojavljivanjem. Takođe svestan je toga da ga neki pevači mrze i vole, ali on zna šta radi. Uzima novac za to što radi i meni je to okej. Sve razumem i sve dok mene niko ne dira, to je u redu - rekla je Tanja, dodajući da bi volela da vidi njegov nastup:

- Bez predrasuda, otišla bih da gledam svačiji performans, kao i njegov, zašto da ne?!

Kroz ove izjave, Tanja Savić je otkrila svoj stav prema pripremama za koncert, svojim emotivnim partnerom, kao i spremnost da pruži podršku i razumevanje prema novim trendovima u muzici, što je svakako privuklo pažnju javnosti i obožavalaca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading