NOVI DOKAZ DA DŽENIFER I BEN VIŠE NISU ZAJEDNO! Aflek jednim potezom potvrdio krah braka s pevačicom!

Autor:

Zabava

29.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko je i sumnjao u priče o razvodu Bena Afleka i Dženifer Lopez sada više nema nikakvu dilemu da se njihova ljubav gasi.

NOVI DOKAZ DA DŽENIFER I BEN VIŠE NISU ZAJEDNO! Aflek jednim potezom potvrdio krah braka s pevačicom!

Foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Mesecima se već spekuliše u medijima da se glumac Ben Aflek i pevačica i glumica Dženifer Lopez razvode. Uprkos tome što ni jedno ni drugo ne žele da komentarišu sve glasnija govorkanja da je njihovoj ljubavi kraj nekoliko njihovih poteza samo dodatno potvrđuje sumnje javnosti. Sada je isplivala informacija da je Ben kupio novu kuću u Los Anđelesu.

Republika

Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Lukuzna nekretnina nalazi se u kvartu Pacific Palisades, a za nju je glumac izdvojio 20,5 miliona dolara, piše TMZ.

Kuća ima pet spavaćih soba i šest kupatila s prostorima za doručak i trpezariju, kao i odvojenu spavaću sobu, radnu sobu, garderobe, prostoriju za kućni bioskop, toalet, gostinjsku kuću i još puno toga.

I sve to ne bi bilo ništa sumnjivo da par nije odlučio da proda kuću u koju su se uselili prošle godine. Za idealnim domom su tragali nekoliko meseci, a uselili se 2023. godine. Za vilu traže neverovatnih 68 miliona dolara, a Aflek već neko vreme živi u iznajmljenoj kući blizu svoje bivše, Dženifer Garner.

Republika

Foto: Profimedia

Kuća Bena i Dženifer

Takođe, Džej Lo je nedavno proslavila rođendan, a na zabavi nije bio prisutan njen suprug Ben, što je još jedan u nizu dokaza da među njima nešto ne štima.

Lopezova i Aflek opet su se spojili 2021. nakon što su raskinuli davne 2004. godine. Potom su 2022. godine stali pred oltar na istom mestu gde su to hteli da urade i pre dve decenije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading