ANU NIKOLIĆ NAJMILIJI GLEDALI DOK SE UNIŠTAVA! Njeno stravično stanje će im zauvek ostati urezano u sećanju!

Autor:

Zabava

29.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta Ana Nikolić oseća zbog svog propalog braka sa Rastom.

ANU NIKOLIĆ NAJMILIJI GLEDALI DOK SE UNIŠTAVA! Njeno stravično stanje će im zauvek ostati urezano u sećanju!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

Pop zvezda Ana Nikolić nije uvek srećna kada je reč o njenom emotivnom životu. Nakon razvoda od Stefana Đurića Raste, Ana je započela vezu sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom. Međutim, ona ne krije da je i dalje ranjena zbog ljubavi i često deli citate na društvenim mrežama koji otkrivaju njenu emotivnu bol.

Ana je nedavno izazvala pažnju svojih pratilaca objavom u kojoj je iznela svoje duboke emocije.

- Možda ti oprostim za sve što si mi uradio, ali za jedno ti neću oprostiti - to što su me moji najpreči gledali kako se kidam i uništavam sebe zbog tebe koji nisi spreman da budeš muškarac - stoji u objavi na profilu Ane Nikolić.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Nikolić

Osim toga, Ana je podelila još jedan citat koji svedoči o njenim emotivnim previranjima. "Pitaju me kada je kraj... Kraj je onda kad nemaš potrebu da mu napišeš poruku - ni jednu. Ni lepu, ni sumanutu, ni uvredljivu, ni sumanutu, ni izvinjavajuću, ni histerično žensku, ni patetičnu... Nema potrebu ni da ga očaraš, a ni razočaraš. Tada je kraj", napisala je pevačica.

Ove emotivne objave Ana Nikolić je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, pokazujući da i javne ličnosti imaju svoje trenutke ranjivosti i borbe sa ljubavnim problemima.

Podsetimo, Ana Nikolić se trenutno pomirila sa svojom majkom i oglasila iz rodnog Paraćina, a tu je i mala Tara. Osim toga, Ana je nedavno podelila staru porodičnu fotografiju na kojoj se prvi put pojavljuje njen otac, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading