ALEKS NIKOLIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI, ŽIVOT JOJ VISIO O KONCU: Zbog Cara mogla da izgubi BEBU, jeziva istina isplivala na videlo!

Autor:

Zabava

29.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić otvorila dušu o raskidu sa Filipom Carem!

ALEKS NIKOLIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI, ŽIVOT JOJ VISIO O KONCU: Zbog Cara mogla da izgubi BEBU, jeziva istina isplivala na videlo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša pobednica ,,Zadruge 6" Aleksandra Nikolić otvorila je dušu o bivšem dečku Filipu Caru. Naime, proteklih dana izazvalo je veliko interesovanje gostovanje Cara na televiziji Pink, u kojoj je žestoko opleo po bivšoj devojci Aleksandri, a ova atraktivna starleta otkriva da je zbog mnogih stvari završila u bolnici. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić u emisiji ,,Elita"

 

- Ja o njemu neću pričati loše, mislim da mu neke stvari ne trebaju koje radi u životu, u smislu intervjua u kojima priča o meni. Treba da pamti samo lepo za njega i mene, želim mu sve najlepše u životu. Ne kajem se, imam prekasno dete, ona mi je sreća i trudim se da zaboravim sve ružno i da pamtim sve lepe stvari. Planirali smo da se venčamo, ali su se planovi poremetili, tako da se nije to desilo - rekla je Aleksandra u jednoj emisiji, pa nastavila:

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Aleksandra Nikolić o napadu Filipa Cara

 

- Ja mnogo toga tražim, ali i mnogo toga dajem, poštovanje, ljubav, pažnju i tako te stvari. Ja sam u osmom mesecu ležala u bolnici za visoko rizičnu trudnoću i neke stvari su se odrazile na moje stvari, ali sada je svakako sve u najboljem redu... Ne bih bila sa njim da je bilo samo ružno, bilo je i lepih stvari. Da mi je bilo toliko loše, ne bih bila toliko dugo sa njim, bilo je situacija za koje ne bih volela da su se desile, ali neke stvari nisu medijski eksponirani, pa ljudi ne mogu da komentarišu. To je dete njegovo koliko i moje, ima pravo da viđa dete, ja mu ne branim. O alimentaciji, ne bih volela da pričam - priznala je nekadašnja pobednica rijalitija ,,Zadruga 6". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

29.07.2024 20:54

Blago Caru sto je raskinuo sa ovom