SAZNAJEMO! NIKOLA KOJO IZAZVAO INCIDENT! Divljao po ulici, za dlaku izbegao jeziv sudar, a onda hteo da se bije!

Autor:

Zabava

29.07.2024

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Trivalić se umešala da bi sprečila fizički obračun s drugim vozačem.

SAZNAJEMO! NIKOLA KOJO IZAZVAO INCIDENT! Divljao po ulici, za dlaku izbegao jeziv sudar, a onda hteo da se bije!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Glumac Nikola Kojo napravio je danas incident u saobraćaju, a kako smo uspeli da saznamo, glumac je u jednom trenutku vozio u kontrasmeru. Kojo je vozio džip, dok je s njim u autu bila i koleginica Vesna Trivalić, a prava drama odigrala se u beogradskom naselju Zvezdara. 

- Nikola je izazvao incident na Zvezdari, vozio je džip u kom je bila i Vesna Trivalić. Auto-škola koja obučava kandidata stala je na stop, on je svirao jer se iznervirao i divljački i bahato obišao vozilo auto-škole da bi ušao u kontrasmer. Igrom slučaja izbegao je sudar s automobilom koji je naišao, zatim je ispred tržnog centra izašao iz kola i instruktora auto-škole pitao: "Šta je problem? Je l treba da se pošibamo sad ovde" - otkrio nam je izvor. 

Foto: ATA Images

Nikola Kojo

 

Kako smo dalje saznali, fizički kontakt sprečila je Vesna Trivalić, da bi Kojo potom pobegao na parking jednog prodajnog lanca, koji se našao nedaleko, te je ulete u jednu od prodavnica.

Foto: ATA Images

Nikola Kojo

 

Podsećamo, porodična serija "Radio Mileva" rado je viđena u domovima gledalaca u Srbiji, a ovu humorističku priču o stanarima u Rankeovoj 12 vole baš sve generacije. Glumačka ekipa na čelu sa Olgom Odanović svake večeri zasmejava publiku novim urnebesnim avanturama glavne junakinje Mileve i životnim problemima iz komšiluka.

Dok se sve uvek završi u obližnjem "Tavolinu", gde se komšije svakodnevno okupljaju, vesele, svađaju i svrate da s nogu popiju jednu ljutu, malo ko zna da je čuveni kafić zaista postojao, baš kao i njegov vlasnik, kontroverzni Dača.

Foto: youtube printscreen

Vesna Trivalić

 

Naime, lik kojeg tumači Nikola Kojo nastao je po uzoru na poznatog kriminalca Milutina Dačevića, osnivača ozloglašene grupe Pink Panter! Čovek koji je znao sve tajne srpskog podzemlja bio je ikona starog Dorćola. Premunio je od posledica moždanog udara u 66. godini, a iza sebe ima dug kriminalni radni staž. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading