SCENA KOJA RAZARA DUŠU! Prvi put izvedena pesma UŽIVO posvećena ŽRTVAMA MASAKRA u "Ribnikaru", snimak tera suze na oči! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski sindikat izveo prvi put premijerno pesmu ,,Anđeli žive doveka".

SCENA KOJA RAZARA DUŠU! Prvi put izvedena pesma UŽIVO posvećena ŽRTVAMA MASAKRA u "Ribnikaru", snimak tera suze na oči! (VIDEO)

Foto: Republika

Žrtve masakra u "Ribnikaru"

Grupa Beogradski sindikat nastupala je na 63.Festivalu kulture mladih u Knjaževcu i tom prilikom prvi put izvela pesmu "Anđeli žive doveka" za tragično nastradalu decu u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar! Oni su naglasili da će numeru prvi put da zapevaju i zamolili organizatore da ugase svetlo na bini.

Publika iz Knjaževca je upalila telefone, a koliko je ovo bio emotivan trenutak za sve, možete pogledati u linku ispred vas. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Inače, BG sindikat je u intrervjuu pre koncerta otvoreno pričao sa medijima, a članovi benda komentarisali su oko čega se najčešće svađaju, a priznali su i koliku odgovornost imaju.

- Prošlo je vreme kada se čekalo na Sindikat godinama da izbaci pesmu. Ubrzali smo se i našli novi način rada, tako da će u narednih šest meseci sigurno biti nešto novo. Ono po čemu će Sindikat ostati upamćen jesu tekstovi, nama je to uvek bilo bitno - poručili su momci iz Beogradskog sindikata.

Podsetimo, Majka Andrije Čikića, Suzana Stanković Čikić u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, otkriva kako je reagovala kada je prvi put čula pesmu koja je snimljena po kompoziciji njenog tragično ubijenog sina.

Foto: tiktok/printscreen/andrija_.23, Facebook

 

 

Pesmu sam čula pre nego što je izašla u javnost. Beogradski sindikat je bio veoma pažljiv prema nama roditeljima. Želeli su da mi damo dozvolu da ona izađe u javnost, i ja kada sam je prvi put čula, isplakala sam dušu. Tako nosi snažnu emociju i govori o našoj realnosti i ne umem rečima da prenesem. Sve što kažem neće biti tako snažno i realno. Pesma me zaista dirnula, kao i sve druge roditelje, i rekli smo da ona treba da se čuje - rekla je Suzana Stanković Čikić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading