INDI I ZORAN MARJANOVIĆ HITNO OTIŠLI KOD SVEŠTENIKA! Evo šta su tražili, tiče se njihove veze i budućeg braka?!

Autor:

Zabava

29.07.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako navodi izvor blizak paru, oni svaki dan provode zajedno i na korak su do venčanja.

INDI I ZORAN MARJANOVIĆ HITNO OTIŠLI KOD SVEŠTENIKA! Evo šta su tražili, tiče se njihove veze i budućeg braka?!

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Folk pevačica Indira Indi Aradinović i njen partner kompozitor Zoran Marjanović ne obaziru se na komentare zbog ljubavne veze, već se trude da se posvete jedno drugom i uživaju u svakom danu.

Kako navodi izvor blizak paru, oni svaki dan provode zajedno i na korak su do venčanja.

Naime, prema pisanju lista Star, Zoran je saopštio pevačici da planira da je zaprosi, ali da pre toga želi da odu zajedno u jednu crkvu koja se nalazi u Beogradu gde on ima svog sveštenika, sa kojim često razgovora.

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Indi Aradinović i Zoran Marjanović

 

Saopštio je Indi da bi bilo lepo da zajedno porazgovaraju sa njim i od njega traže blagoslov da bi mogli u bliskoj budućnosti da se venčaju. Pevačica je rekla da joj se dopada ta ideja i taj dan su išli u crkvu. Razgovarali su sa sveštenim licem i, kako navodi izvor, dobili su blagoslov za svoju vezu, kao i za venčanje koje imaju u planu. To im je mnogo značilo, tako da su sada još jači i ne daju da im bilo ko remeti vezu i odnos. 

Inače, pevačicina sestra Edita, nedavno je komentarisala vezu sestre sa Zoran, pa tvrdi da se ne meša u njen izbor partnera.

Foto: Instagram printscreen

Indi Aradinović i Zoran Marjanović

 

Ne mešam se u njen izbor partnera i generalno emotivni život, ona je odrasla osoba, zna šta radi, ali podržavam njen izbor. Često sam pravila sebi  s*anja zbog iskrenosti, mi jesmo javne ličnosti, ali ja želim da sačuvam našu privatnost, ne želim da iznosim nikakav prljav veš. Naš odnos je perfektan. Kada je bila sporna situacija, razumela sam što me ljudi pitaju o njoj, ali nije mi jasno zašto i dalje dobijam pitanja o njoj, ona je ta koja će pričati o privatnom životu, ne želim da komentaršem njen izbor - bila je izričita Edita. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading