BARBARA BOBAK DOŽIVELA UDES! Pevačicu udario autobus, procurio STRAVIČAN snimak!

Autor:

Zabava

29.07.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident na putu ka Budvi.

BARBARA BOBAK DOŽIVELA UDES! Pevačicu udario autobus, procurio STRAVIČAN snimak!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Poznata pevačica Barbara Bobak doživela je nezgodu na putu ka klubu u Budvi, gde je te večeri trebalo da nastupa. Njen kombi je udario autobus, izazivajući trenutnu zbunjenost i bes u pevačici.

Nakon sudara, napetost u kombiju je porasla, a jedan od prisutnih je izrazio svoje nezadovoljstvo pitanjem o tome ko je pogrešio. Pevačica je reagovala impulsivno, prokomentarisavši situaciju uz psovku koja je ilustrovala njen bes i nervozu.

- Udario nas je autobus. Ne mogu da verujem - rekla je Barbara, a zatim je neko sa zadnjeg sedišta dobacio:

- Čekaj, ko je pogrešio? - pitali su.

- Baš sreća, u tri pi**e materine - opsovala je pevačica.

Nakon ovog incidenta, Barbara Bobak je uspela da se smiri i nastavi sa svojim planovima za nastup u Budvi. Iako je ova nezgoda sigurno uticala na njen uobičajeni ritam, pevačica je uspela da se pribrano nosi sa situacijom i ostvari svoj profesionalni angažman.

Inače, mlada pevačica Barbara Bobak i ovog leta radi punom parom i skoro i da nema slobodan dan. Pre neko veče je nastupala u Budvi, gde je njen nastup preknuo jedan mladić, koji je odlučio da je iznenadi.

Naime, on je prišao da joj pokloni cveće, koje je ona prihvatila, a pravi šok usledio je kad je pročitala poruku.

- Da li si znala da se ljudi u proseku zaljube sedam puta pre nego što se venčaju sa nekim! Dobrodošla u Crnu Goru. Tvoja osmica - napisao joj je fan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading