TRAGIČNO NASTRADALA ANDRIJANA LAZIĆ BILA NA METI NASILNIKA?! Novi detalj o misterioznoj smrti pevačice! Evo šta porodica krije (FOTO)

Autor:

Zabava

29.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi ne veruju u tu priču jer je ona bila sa drugaricama koje su spavale. Zbog toga postoji i priča da je ušla u emotivni odnos s nepoznatim muškarcem kog je pustila sama u stan dok su one spavale.

TRAGIČNO NASTRADALA ANDRIJANA LAZIĆ BILA NA METI NASILNIKA?! Novi detalj o misterioznoj smrti pevačice! Evo šta porodica krije (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram.com

Smrt pevačice Andrijane Lazić (28), koja je tragično nastradala padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju 10. januara ove godine, i dalje je misterija.

Andrijana je sahranjena 19. januara u Velinom Selu kraj Bijeljine, a policija i dalje vredno radi na rasvetljavanju slučaja, šta se zaista desilo u noći kada je Andrijana Lazić tragično nastradala. 

Foto: Shutterstock, Facebook, Pixabay.com

Andrijana Lazić

 

Kako Republika saznaje, Andrijana Lazić navodno je bila na meti nasilnika, koji je tipovao pre nego što je došlo do tragedije, što je jedna od teorija, ali još nema dokaza da je neko gurnuo sa terase i izazvao tragediju.

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika, Instagram

Andrijana Lazić i otac Zenga

 

- Po kraju u kom živi porodica pokojne pevačice priča se da je bila na meti nasilnika, koji je pikirao još po dolasku u Dubai. Navodno je Andrijanu pratilo nekoliko muškaraca, nije poznato to šta su hteli od nje, ali se priča da je jedan upao u stan i izazvao tragediju. Mnogi ipak ne veruju u tu priču jer je ona bila sa drugaricama koje su spavale. Zbog toga postoji i priča da je ušla u emotivni odnos s nepoznatim muškarcem kog je pustila sama u stan dok su one spavale, a koji je tokom svađe koju su imali na spornoj terasi gurnuo i potom napustio stan - priča nam upućen izvor. 

Foto: Facebook/Instagram, Shutterstock

Andrijana Lazić

 

 Inače, porodica Lazić ništa ne prepušta slučaju. Andrijanin otac, Nebojša, poznatiji kao Zenga je pričao o odlasku u Dubai, gde je istakao da će se priključiti istrazi o stravičnoj nesreći koja se dogodila. On je tada za Republiku ispričao da će se nakon 40 dana od smrti svoje mezimice, spakovati i krenuti put Dubaija, gde će se priključiti potrazi za istinom. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading