ŠOKANTNO! Ovo je JEDINA FOTKA Desingerice pre nego što je uradio TETOVAŽE!

Autor:

Zabava

29.07.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se šok fotka repera Dragomira Despića Desingerice pre nego što je išarao telo tetovažama.

ŠOKANTNO! Ovo je JEDINA FOTKA Desingerice pre nego što je uradio TETOVAŽE!

Foto: e-stock

Desingerica

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, je trenutno jedna od najkontroverznijih ličnosti na našoj estradnoj sceni. Sa svojim nekonvencionalnim pristupom muzici i provokativnim nastupima, privlači pažnju kako svojih obožavalaca, tako i kritičara.

Despić je svoju karijeru započeo kao perspektivan košarkaš, ali je uskoro odlučio da krene drugim putem. Nakon toga se posvetio tetoviranju, a konačno je pronašao svoje mesto u svetu estrade.

 

 


Jedna od stvari koja je upečatljiva kod Desingerice je definitivno njegov izgled. Sa ćelavom glavom i mnoštvom tetovaža, on ne prestaje da izaziva pažnju javnosti. Njegovi nastupi bez majice samo dodatno naglašavaju njegov jedinstveni stil.

Fotografija Desingerice iz mlađih dana nedavno se pojavila na društvenim mrežama, prikazujući ga sa blagom čiroki frizurom, pločicama na stomaku i bez ijedne tetovaže. Ova transformacija izazvala je mnogo komentara i pokazala koliko se Despić promenio tokom godina.

 

 


Desingerica je uspeo da stvori ime za sebe na estradnoj sceni i postane jedan od najplaćenijih izvođača kod nas. Njegova muzika i nastupi su uvek tema razgovora, a njegova kontroverzna priroda samo dodatno podstiče interesovanje javnosti.

Desingerica je definitivno umetnik koji ne prestaje da iznenađuje svojom autentičnošću i hrabrošću da bude drugačiji. Bez sumnje, nastaviće da intrigira javnost i ostavi svoj pečat na domaćoj estradi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading