PORUKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ PREKINULA NAROD PITA: Kreće borba ca Carem za STARATELJSTVO nad detetom?! SKANDAL!

Autor:

Zadruga

27.07.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena drama uživo u programu na Pinku!

PORUKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ PREKINULA NAROD PITA: Kreće borba ca Carem za STARATELJSTVO nad detetom?! SKANDAL!

Foto: ATA Images

U najnovijem izdanju popularne emisije "Narod pita" došlo je do konačnog suočavanja Maje Marinković i Stanislava Krofaka, koji su naglo prekinuli svoj odnos pred kraj "Elite 7". Nakon Filipa Cara, koji se uključio uživo u program putem telefonskog poziva, oglasila se i pobednica šeste sezone "Zadruge", Aleksandra Nikolić

Naime, voditelj Darko Tanasijević prekinuo je emisiju nakon reklamnog bloka kako bi javno pročitao poruku koju je poslala Nikolićeva. Kako je navela u svom kratkom oglašavanju, Aleks želi da je Car ne uznemirava, da je nakon burnog perioda našla novog partnera, kao i da ne želi da bude deo "ovog cirkusa", u čemu ju je suparnica Maja podržala.

- Rekla sam mu da me ne uznemirava, imam nekoga u životu, ova agonija mi ne treba! Dete može da vidi kada hoće, a zvala sam ga, nisam ni znala da se uključio u emisiju - pročitao je Darko Aleksandrinu poruku, na koju se Marinkovićeva nadovezala i uputila joj javnu podršku:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković podržala Aleksandru Nikolić

- Ja je podržavam u ovome. Nisi neko ko je trebao da se vodi tim stvarima, ja to za tvoje dete nikada nisam rekla, žao mi je što sam ja za Filipa nezamenljiva. Drago mi je što si pronašla svoju sreću, ne želim ni ja da budem deo ovog cirkusa, ali šta ću, moram. Devojka je shvatila da on bez mene ne može. Naš odnos je bio bolestan i bilo je tu svega i svačega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading