VUKAO ŽENE DA MU SEDNU U KRILO, LJUBIO STATISTKINJE DA BI IH OPUSTIO ZA SNIMANJE?! Isplivali šokantni dokazi protiv Frensisa Forda Kopole! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po objavljivanju filma "Megalopolis" čuvenog italijanskog reditelja, odjeknule su priče da je Kopola na setu uznemiravao nekoliko žena, a sada se pojavio i video-snimak na kojem se vidi kako Kopola ljubi jednu od devojaka na setu.

VUKAO ŽENE DA MU SEDNU U KRILO, LJUBIO STATISTKINJE DA BI IH OPUSTIO ZA SNIMANJE?! Isplivali šokantni dokazi protiv Frensisa Forda Kopole! (VIDEO)

Foto: Credit:DGP/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency Marina Takimoto / Zuma Press / Profimedia

Nedolično ponašanje Frensisa Forda Kopole prilikom snimanje njegovog najnovijeg filma "Megalopolis", koji je doživeo svetsku premijeru na ovogodišnjem Kanskom festivalu, najpre se završavao samo na rečima neimenovanih očevidaca, a sada je isplivao i snimak na kojem se vidi kako slavni reditelj ljubi jednu od devojaka na setu. Snimak je obišao svet i postao viralan na društvenim mrežama, a Kopolin portparol je odbio da komentariše tvrdnje o ponašanju svog klijenta.

Izvršni producent Daren Demetre naveo je u saopštenju da je to bio "Kopolin način da inspiriše i uspostavi klubsku atmosferu".

- Nisam svestan nikakvih žalbi o uznemiravanju ili lošem ponašanju tokom čitavog projekta - dodao je Demetre.

Kada je junu Njujork tajms kontaktirao Kopolu i upitao ga o optužbama, slavni reditelj je rekao:

 

 

- Majka mi je rekla da ako se nabacuješ ženi, to znači da je nepoštuješ. Devojke koje su mi se dopadale, sigurno nisam omalovažavao. Previše sam stidljiv - rekao je nedavno Kopola.

Časopis Varajeti objavio je video-snimak koji je napravio jedan članova filmske ekipe tokom snimanja filmske scene u noćnom klubu.

Gardijan je ranije objavio da se 85-godišnji reditelj nedolično ponašao na setu tokom snimanja filma, vukući žene da mu sednu u krilo i ljubeći statistkinje kako bi im "pomogao da postignu potrebno raspoloženje za scenu“.

Izvori kažu da je Kopolino ponašanje često bilo neprofesionalno, da je skakao i grlio i ljubio žene, a dešavalo se da slučajno upadne u kadar i uništi ga.

Navodno, nakon više pokušaja snimanja jedne scene, Kopola je rekao u mikrofon: "Izvinjavam se, ako dođem do vas i poljubim vas. Znajte da je to za moje zadovoljstvo.“

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading