HITNO HOSPITALIZOVAN ACA LUKAS! Pevač se srušio, odmah ga prevezli u URGENTNI centar!

Autor:

Zabava

29.07.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo u kakvom je stanju!

HITNO HOSPITALIZOVAN ACA LUKAS! Pevač se srušio, odmah ga prevezli u URGENTNI centar!

Foto: ST/Dragan Kadić

Muzička zvezda Aca Lukas hitno je primljen u Urgentni centar zbog visoke temperature i drugih tegoba. Iako je želeo da izbegne bolnicu, Lukas je delovao malaksalo prilikom dolaska u zdravstvenu ustanovu.

- Pre pola sata sam ga video na ulazu u Urgentni centar. Kao svi građani koji su došli da se požale na zdravstveno stanje i on je predao knjižicu i sačekao u redu. Videlo se da mu je jako loše. I pored toga on se ljubazno javio ljudima koji su ga pozdravili. Lekari su ga uveli u ordinaciju i zadržaće ga na dalje lečenje - priča izvor za Kurir. 

Na ulazu u Urgentni centar, Lukas je ljubazno pozdravio prisutne i sačekao svoj red, pokazujući pristojnost i u teškoj situaciji.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

 

- Poštovani, u ime Aleksandra Vuksanovića i u ime Hype produkcije obaveštavam vas da će koncerti Ace Lukasa u narednih nekoliko dana biti otkazani ili pomereni zbog njegovog zdravstvenog stanja. Svi sa nestrpljenjem očekujemo njegov brz oporavak i nastavak turneje. P. S. Da se ne bi spekulisalo, radi se o visokoj temperaturi izazvanoj jakom prehladom, jer je Aca u prethodnih 60 dana imao više od 30 nastupa i pao mu je imunitet - poručili su iz PR tima Ace Lukasa.

S obzirom na intenzivan radni raspored i veliki broj nastupa, očekuje se da će Lukasov oporavak biti prioritet u narednom periodu. Javna podrška i interesovanje za zdravstveno stanje popularnog pevača su veliki, a otkazivanje nastupa ukazuje na ozbiljnost situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milojko

29.07.2024 18:39

Opet mu uvalili falš beli prah.

Nula dinara

29.07.2024 19:46

Ovaj Lukas puko ko zvecka , leci se na knjizicu Indijanac i on i mirkovic