ZAVIST I LJUBOMORA! ŽELJKO MITROVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO HRVATIMA: Smeta im što više ne trošim pare kod njih, kad sam trošio tamo nisam im bio bahat!

Autor:

Zabava

29.07.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović sasuo Hrvatima sve u lice.

ZAVIST I LJUBOMORA!  ŽELJKO MITROVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO HRVATIMA: Smeta im što više ne trošim pare kod njih, kad sam trošio tamo nisam im bio bahat!

Foto: Pink.rs

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović na svom X naloga (bivši Tviter) se obratio zvaničnim saopštenjem, nakon što su ga hrvatski mediji napali da više ne troši novac kod njih. Naime, Željko je na nalogu skrinšotovao vest u kojoj ga prozivaju što više ne letuje u Hrvatskoj.

Kako je Željko u svom statusu istakao, on je prestao da letuje u Hrvatskoj nakon što su mu oteli brod ,,EL Bosko". 

U naslovu stoji ,,Srpski medijski tajkun ponovo se bahati: Supruga mu svima otkrila koliko troše na letovanju, a onda šokirala i ovim"!

Republika

Foto: x/@zeljkomitrovic

Hrvatski mediji prozvali vlasnika Pink televizije, Željka Mitrovića

 

- Evo braća Hrvati se bune što više ne trošim u Hrvatskoj milion evra po letovanju, kako sam to radio pre dvadeset godina, dok mi te raspale bitange nisu oteli brod EL Bosko, i to iz čiste zavisti i ljubomore! Tada im nisam bio bahat, ali svakako im nije bilo lako gledati Zagrebačke lepotice na “srpskom brodu”! To razumem! Ne brine me to mnogo, jer sam im brod već delimično naplatio samo još nisu razumeli! Naplata tog gusarsko - lopovskog pohoda je još u toku, a u međuvremenu braća u susedstvu mogu da mi se napuše ove moje srpske dzamutke sa sve šišanjem travice, i to od Visa pa sve do Varaždina, a do tada vam šaljem malo slika sa svakako ozbiljnijih destinacija od te vaše lopvsko-otimačke barice! - napisao je Željko Mitrović na Tviter odnosno X profilu. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading