NAŠA PEVAČICA SE UDALA ZA MOĆNIKA KOG SVI ZNAJU: Šok detalji iz njihovog BRAKA, nakon 8 dana se desilo OVO!

Autor:

Zabava

29.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica je imala buran život, po kom bi se mogao napisati roman.

NAŠA PEVAČICA SE UDALA ZA MOĆNIKA KOG SVI ZNAJU: Šok detalji iz njihovog BRAKA, nakon 8 dana se desilo OVO!

Foto: ST/Dragan Kadić

ekstra nena

Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, bila je velika muzička zvezda devedesetih godina. Njena popularnost bila je neosporna, a hitovi poput "Još te volim" i "Ti si sav moj bol" obeležili su tu eru domaće muzike. Međutim, nakon perioda uspeha, Ekstra Nena se povukla sa javne scene i posvetila profesorskoj karijeri.

Foto: printscreen

Ekstra Nena u emisiji

 


Iako je javnost bila upoznata sa njenim muzičkim uspesima, Ekstra Nena je vešto krila detalje iz svog privatnog života. Ipak, jedan događaj je izazvao veliku pažnju medija - njen brak sa dr. Miroljubom Jevtićem. Njihov brak je trajao manje od godinu dana, a sam čin venčanja je bio iznenađenje za mnoge, budući da su se venčali nakon svega osam dana poznanstva.

- Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina... Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: "Vi ste k'o latino serija." To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti - izjavila je tada Nena za „Ilustrovanu politiku“.

Nakon brzog venčanja, Ekstra Nena i Miroljub Jevtić su okončali svoj brak, a javnost je ostala uskraćena za detalje koji su doveli do razvoda. Nena je u javnim izjavama aludirala na to da pravi muškarac nema predrasude, dok je nagoveštavala da je razvod bio posledica nezadovoljstva i sumnji u odnosu.

Foto: Printskrin: RTS

Ekstra Nena peva pesmu

 


Iako je njen brak završen, Ekstra Nena nije dozvolila da joj to stane na put. Nastavila je da se posvećuje svojoj karijeri i izražava optimizam u pogledu budućnosti. Njena iskustva su je učinila svesnom važnosti pronalaženja pravog partnera, a njene javne izjave o ljubavi i braku privukle su pažnju medija i publike.

Snežana Berić, poznata kao Ekstra Nena, ostaje ličnost čiji su muzički uspesi obeležili jedno vreme, dok su njeni lični izazovi i iskustva dodatno obogatili njen životni put. Njena priča o braku i razvodu ostaje inspiracija i podsećanje na to da je ljubavna sreća ponekad nepredvidiva, ali da je važno ostati hrabar u suočavanju sa životnim izazovima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading