BRENA RADILA BOBI IZA LEĐA! Pevačica krila jednu stvar, on ostao u šoku kad je video šta je kupila! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je mesecima ispitivala koje su želje njenog supruga, a onda je, zahaljujući sinovima, saznala šta je Boba merkao.

BRENA RADILA BOBI IZA LEĐA! Pevačica krila jednu stvar, on ostao u šoku kad je video šta je kupila! (FOTO)

Foto: Republika, ATA Images

Boba Živojinović nedavno je proslavio 61. rođendan i to skromno, u krugu porodice. Slavlje je organizovano u njihovom domu na Bežanijskoj kosi, a kako Star saznaje, Lepa Brena se baš otvorila da ga iznenadi. Pevačica je mesecima ispitivala koje su želje njenog supruga, a onda je zahaljujući sinovima saznala da je Boba merkao jedan sat roleks, čije je cena 30.000 evra.

Foto: RTV Pink

Lepa Brena

 

Brena je odmah poručila poklon i, kada je u ponoć čestitala mužu rođendan, predala mu je skupoceni sat. Kada je Živojinović video o čemu se radi, ostao je zatečen. Pitao je kako je znala da je baš taj sat merkao, a ona se našalila i rekla da mu je pročitala misli.

Foto: ATA Images

Lepa Brena i Boba Živojinović

 

Inače, Boba nije želeo da pravi žurku jer nikad nije voleo da slavi rođendan, pogotovo ne sad, kad je zagazio u sedmu deceniju. Kako dalje saznaje gorepomenuti medij, nakon što su krstarili, naravno svojom jahtom, po crnogorskom i hrvatskom primorju Brena i Boba planiraju da odu na egzotičnu destinaciju. 

- Brena je oduševila Bobu kada mu je poklonila sat. On je jednom prilikom pokazao Viktoru sat i rekao da mu se baš taj model dopada i da će da ga kupi jer ga je merkao duže vreme. Viktor je to preneo Breni, pa ga je ona preduhitrila - kaže izvor blizak porodici Živojinović za Star. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading