PARTIZAN DOBIJA MILION EVRA? Ovo je potrebno da se desi

Autor:

Sport

22.07.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaju priliku do četvrtka.

PARTIZAN DOBIJA MILION EVRA? Ovo je potrebno da se desi

Foto: Profimedia

Košarkaški klub Partizan je nedavno sproveo velike promene u svom timu, potpisujući ugovore sa više novih igrača. Jedan od najznačajnijih potpisa je onaj sa Karlikom Džonsom iz Južnog Sudana, koji je svojom izvanrednom igrom privukao pažnju kako domaće, tako i međunarodne košarkaške javnosti. Džons je posebno skrenuo pažnju na sebe svojom sjajnom partijom protiv SAD-a, gde je pokazao visok nivo veštine i talenta, što je rezultiralo interesovanjem nekoliko NBA klubova.

Prema informacijama koje prenosi novinar Mark Stajn, NBA klubovi imaju priliku do četvrtka, 25. jula, da dovedu Karlika Džonsa u svoje redove pre nego što njegov ugovor sa Partizanom stupi na snagu. Ipak, važno je napomenuti da je Džons već potpisao ugovor sa Partizanom, što znači da će crno-beli imati pravo na obeštećenje ukoliko se on odluči za transfer u NBA ligu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Karlik Džons

 


U slučaju da Karlik Džons pređe u NBA ligu, Partizan će biti nagrađen značajnim iznosom od 600.000 evra. Ovo obeštećenje će dodatno učvrstiti finansijsku poziciju kluba, posebno imajući u vidu da će Partizan već zaraditi 400.000 evra od transfera Alekse Avramovića u CSKA. Očekuje se da bi potencijalni transfer Džonsa u NBA mogao da donese dodatnu finansijsku injekciju crno-belima.

Nadamo se da će Karlik Džons nastaviti da pruža izvanredne partije i da će njegov talenat doprineti uspesima Partizana kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj košarkaškoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading