PRATIO SAM SAMO PARTIZAN, PA SAM ZABORAVLJAO DA IGRAM ZA DRUGI KLUB! Bogdanović i Žoc oduševili grobare pričom iz Fenera

Autor:

Sport

22.07.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dok nismo pogubili sve trofeje prve sezone i tad sam se malo opametio"

PRATIO SAM SAMO PARTIZAN, PA SAM ZABORAVLJAO DA IGRAM ZA DRUGI KLUB! Bogdanović i Žoc oduševili grobare pričom iz Fenera

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović važi za jednog od najboljih srpskih košarkaša ikada, a od samog početka znalo se da će biti tako. Danas je Bogi kapiten "orlova" i simbol svih uspeha našeg nacionalog tima koji 10 godina niže međunarodne uspehe predvođen trojkama fenomenalnog Bogdana. Pamte svi čuveni hitac protiv Brazila na Svetskom prvenstvu koji je nagovestio da će Bogdanović biti suvo zlato Srbije.

Sada će pokušati da dovede tim do još jednog odličja na Olimpijskim igrama, a pred odlazak u Pariz govorio je za emisiju "Oko" na RTS o svojim počecima karijere. Bogi je nakon dokazivanja u Partizanu trejdovan od strane Sansa, ali je poslat na još "kaljenja" u Fenerbahče. Bilo mu je teško da se privikne na to zbog povezanosti sa bivšim i voljenim klubom.

Republika

Foto: Starsport

Bogdan u Partizanu

- Bilo je dosta teško, imao sam baš tih problema na početku... Stalno sam se vraćao, bio sam emotivno vezan za Partizan. Stalno sam pratio Partizan, šta radi Partizan. Bukvalno me nije interesovalo šta ćemo mi da uradimo u Feneru. Dok nismo pogubili sve trofeje prve sezone i tad sam se malo opametio. Ipak sam bio u Feneru, skontao sam da sam ovde i da moram maksimalno da se posvetim - rekao je Bogdan.

Nadovezao se na to i sadašnji trener Partizana, a tadašnji Fenerbahčea - Željko Obradović.

- Na početku saradnje postoje određeni problemi. To su - šta je ono što se očekuje od njega, ideje, kako treba da izgleda njegova igra i tako dalje. Bilo je tu problema, ali naravno, kroz razgovor i ono što je on pokazivao smo došli do toga da je igrao fenomenalno u Fenerbahčeu - izjavio je Žoc.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading