ZVEZDA U SUBOTU UDARA NA MLADOST: Evo kolike su cene karata

Autor:

Sport

22.07.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom kolu, Crvena zvezda je slavila sa 4:0.

ZVEZDA U SUBOTU UDARA NA MLADOST: Evo kolike su cene karata

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su u subotu 27. jula od 20 sati dočekali ekipu Mladosti na svom stadionu u drugom kolu Superlige. Nakon ubedljive pobede u prvom kolu protiv Jedinstva iz Uba, fudbaleri Crvene zvezde su bili puni samopouzdanja i spremni da nastave sa odličnim rezultatima.

U prvom kolu, Crvena zvezda je slavila sa 4:0, a posebno se istakao Šerif Endiaje sa dva postignuta gola. Pored njega, strelci su bili i Aleksandar Katai i Bruno Duarte, što je još jednom pokazalo dubinu i raznovrsnost napadačkog potencijala tima.

Republika

Foto: Starsport

 

 


Klub iz Ljutice Bogdana je samo dva dana posle trijumfa nad Jedinstvom objavio početak prodaje ulaznica za naredni meč protiv Lučana. Cene ulaznica su prilagođene navijačima, te će se na severnu tribinu moći po najpovoljnijoj ceni od 400 dinara, dok će za istok biti potrebno izdvojiti 500 dinara. Za zapadnu tribinu cena ulaznice iznosi 700 dinara, dok će za tribinu "Siniša Mihajlović" biti potrebno izdvojiti 1.400 dinara.

Blagajne stadiona "Rajko Mitić" će biti otvorene u petak i subotu, dok će od utorka ulaznice moći da se kupe putem interneta. Blagajna u petak radi od 10 do 18 časova, a u subotu od podneva pa do početka utakmice. Takođe, iz Crvene zvezde podsećaju da će njihov servis za članstvo raditi u subotu od 12 do 20 sati, pružajući dodatne pogodnosti za vernu navijačku bazu.

Crvena zvezda je spremna da pruži još jedan uzbudljiv meč svojim navijačima i nastavi niz pobeda u Superligi, te se očekuje velika podrška sa tribina stadiona "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading