ŽREB JE REKAO SVOJE: Ukoliko prođu Ukrajince, Partizan ide na Ostrvo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni stoje na putu crno-belih ka evropskoj jeseni.

ŽREB JE REKAO SVOJE: Ukoliko prođu Ukrajince, Partizan ide na Ostrvo!

Foto: FK Partizan

Na startu nove superligaške sezone, fudbaleri Partizana su kao gosti na svom stadionu u Humskoj ulici savladali kruševački Napredak minimalnim rezultatom 1:0. Strelac jedinog pogotka bio je Brazilac Saldanja u nadoknadi vremena, a pred crno-belima je sada veliko iskušenje u okviru drugog kvalifikacionog kola za UEFA Ligu šampiona, gde će se u dvomeču sastati sa kijevskim Dinamom.

Prvi meč srpskog i ukrajinskog predstavnika na programu je u poljkosm Lublinu 23. jula sa početkom od 20 časova, a osam dana kasnije odigraće se i revanš u Beogradu.

Fudbaleri Partizana su danas krenuli pot Poljske, a trener Aleksandar Stanojević poveo je 24 fudbalera koje će predvoditi kapiten Svetozar Marković koji je za TV Arenasport izjvaio:

- Oni su jedna odlična ekipa protiv koje neće biti lako igrati. Maksimalno ćemo se potruditi da se još danas spremimo koliko možemo. Da pokušamo da pobedimo. Imaju dobar tim. Ako pričamo o napadačima tu je prvo ime Jarmolenko. O njemu ne treba trošiti reči. Veoma su kvaliteni timski i indiviudualno.

Republika

Foto: Profimedia

Ko sledeći stoji na putu Partizanu ka Ligi šampiona?

 

I pre prvog kvalifikacionog meča, Partizan će saznati ime potencijalnog rivala u trećem kolu kvalifikacija, rundi koja će odrediti ekipe koje će kroz plej-of pokušati da se domognu evropske jeseni u najeminentnijem klupskom takmičenju na Starom kontinentu.

Crno-beli su unapred znali da su im potencijalni rivali škotski Glazgov Rendžers, češka Slavija Prag, austrijski Salcburg i francuski Lil, a žreb u Nionu je odlučio da rival Partizana u trećem kolu kvalifikacija bude, škotski Rendžers.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading