NEVEROVATAN GEST SRPSKOG KOŠARKAŠA: Sve za ljubav - Jokić jednim potezom oduševio suprugu Nataliju i kompletnu planetu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njihovij ljubavi se svakodnevno može pripovedati.

NEVEROVATAN GEST SRPSKOG KOŠARKAŠA: Sve za ljubav - Jokić jednim potezom oduševio suprugu Nataliju i kompletnu planetu! (VIDEO)

Foto: Instagram/printscreen/Natalija Jokić

Natalija i Nikola Jokić

Košarkaški reprezentativac Srbije, Nikola Jokić, poznatiji kao Džoker, nije samo impresivan zbog svojih sportskih dostignuća, već je nedavno privukao pažnju javnosti i zbog nečega sasvim drugačijeg - detalja na svojim patikama.

Naime, na jeziku njegovih patika piše "Natalija i Nikola", sa dva vezana prstena između imena, što je izazvalo veliku pažnju, posebno među pripadnicama lepšeg pola. Međutim, ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je na patikama napravljen specijalni providni "džep" kako bi Nikola mogao nositi burmu dok je na terenu.

Nikola Jokić nikada nije krio da je Natalija, njegova supruga, njegova ljubav iz detinjstva. Ova neobična gesta na njegovim patikama samo je još jedan dokaz koliko je posvećen svojoj životnoj saputnici. Očigledno je da je lepa plavuša imala značajnu ulogu u životu ovog talentovanog sportiste i da je on, s pravom, ponosan na tu činjenicu.

Nikola je do sada burmu držao zavezanu za pertle, ali sada, zahvaljujući saradnji sa kineskom brendom čiji je promoter, ima posebno dizajnirane patike koje mu omogućavaju da nosi svoj vredni komad nakita na terenu. Ova praktična i emotivna inovacija definitivno je oduševila mnoge, a posebno zaljubljene parove širom sveta.

Nikola Jokić je pokazao da je ne samo vrhunski sportista, već i posvećen suprug koji neguje svoj odnos sa suprugom na jedinstven i neobičan način. Njegove patike postale su simbol ljubavi i vernosti, što je nešto što će sigurno ostaviti dubok utisak ne samo na ljubitelje košarke, već i na sve zaljubljene širom sveta.

Da podsetimo, Nikola Jokić se sa košarkaškom reprezentacijom Srbije priprema za učešće na OI 2024 koje se održavaju u Parizu, a na kojima "orlovi" svakako teže osvajanju jedne od medalja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading