DESINGERICA I NJEGOVI FANOVI OSUĐENI: Pili njegovu PLJUVAČKU, snimak zaprepastio region! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sramota što kupe plodove dotičnog", izjavio je poznati pevač!

DESINGERICA I NJEGOVI FANOVI OSUĐENI: Pili njegovu PLJUVAČKU, snimak zaprepastio region! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Desingerica

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, već duže vreme šokira region performansima na svojim nastupima. Tako je nedavno pravio "gibanicu" na glavi jednog fana u Crnoj Gori, gde mu je stavljao testo, a potom i rendao sir. Ali, to nije sve. Na istom nastupu, Desingerica je pljuvao fanovima u usta. Šok-snimak na kom jedna devojka otvara usta kako bi pokupila njegovu pljuvaku zaprepastio je region, ali i našeg pevača.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Sloba osudio Desingericu i njegove fanove

Naime, Sloba Vasić, koji se proslavio učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", podelio je ovaj snimak na svom Instagram profilu i osudio Desingericinu publiku.

- Alal vera. Muzika današnjice. Sramota me za ove dole što kuše plovode iz usta dotičnog - napisao je Sloba preko objave.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Slobe Vasića

Inače, Desingerica je nedavno kolabirao nakon jednog od nastupa. Naime, Despić je putem Instagram storija podelio fotografije iz bolničkog kreveta, na infuziji i priključen na EKG, što je izazvalo lavinu komentara i spekulacija o njegovom zdravstvenom stanju.

Kako bi razjasnio situaciju, reper se oglasio, te otkrio da se i dalje oporavlja nakon što se srušio na putu za sledeći nastup.

- Onako, ne baš najbolje. Ne znam šta se desilo... Krenuo sam iz Crne Gore na nastup u Požarevac i na pola puta sam izašao i samo se srušio. Pao mi je pritisak, gornji mi je bio 80, prebledeo sam, oznojio sam se... Ne znam šta mi je bilo - ispričao je on, preneo je "Informer".

Republika

Foto: instagram.com/dragomirdespic_design

Desingerica završio u bolnici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading