ZVEZDA JE MOĆNA JER JE SFEROPULOS PREPISAO OD RADONJIĆA: Jedan detalj ukazuje na ŠABLON

Autor:

Sport

22.07.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Dobrić je bio taj koji je doneo prevagu.

ZVEZDA JE MOĆNA JER JE SFEROPULOS PREPISAO OD RADONJIĆA: Jedan detalj ukazuje na ŠABLON

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde ući će, čini se, sa znatno jačim timom u novu sezonu u odnosu na prethodnu. U svakom slučaju trener Janis Sferopulos imaće na raspolaganju igrače koji znaju kako mora das se gine za crveno-beli dres koji nose, a to je postigao tako što je primenio recept koji je nekada koristio Dejan Radonjić.

Zvezda je ponovo u prelazni rok ušla sa devizom "kupujno domaće", a ono što je dodatni kuriozitet je dolazak povratnika na Mali Kalemegdan. Upravo taj stil je nekada negovao Radonjić i imao rezultate, a sada je i Grk nadogradio ono što je imao. Naime, imala je Zvezda u svom timu povratnike Luku Mitrovića, Sfetana Lazarevića, Dejana Davidovca i Nemanju Nedovića, a onda su ovog leta crveno-beli dres ponovo zadužili Nikola Kalinić i poslednji Ognjen Dobrić.

Republika

Foto: Starsport

Na srpski pogon: Sferopulos sa svojim igračima

U prevodu, pola tima su povratnici. Ovog leta je stigao i Uroš Plavšić,, a ako tu dodamo i Miloša Teodosića, koji je sanjao da igra u Zvezdi, te nezamenjivog kapitena Branka Lazića i Dalibora Ilića, jasno je da će osvajač triple krune minule sezone igrati na srpski pogon. Takođe, kao igrači Zvezde još uvek se vode i Marko Simonović, Filip Radaković i Andrej Kostić.

Republika

Foto: Starsport

Vratili se: Kalinić i Dobrić slede kapitena Lazića

Pritom tu ne govorimo o košarkašima koji su tu da popune broj, već je stvarno reč o nosiocima igre. Istina, ima Sferopulos na raspolaganju i prekaljene inostrane igrače, bilo da su starosedeoci ili su stigli ovog leta. U aktuelnom prelaznom ruku za Zvezdu su potpisali Kodi Miler-Mekintajer, Ajzea Kenan, Majk Daum. Od stranaca su mesto u timu sačuvali Jago dos Santos, Džoel Bolomboj i Rokas Gedraitis.

Imajući sve u vidu, jasno je zašto će Sferopulosu biti teško da se odluči kojih 12 će nositi crveno-beli dres u sezoni pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading